Deze Samsung-telefoons ontvangen One UI 4.1 in Nederland [update]

Deze Samsung-telefoons ontvangen One UI 4.1 in Nederland [update]

We krijgen op de redactie meerdere tips binnen over de One UI 4.1-update voor verschillende Samsung-telefoons. We hebben ze allemaal voor je in een handig overzicht gezet.

Update 25/03/2022: Verschillende Samsung-telefoons krijgen de OneUI 4.1-update binnen in Nederland. We hebben dit artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

Samsung-telefoons met One UI 4.1

One UI 4.1 is de nieuwe softwareschil van Samsung die werd geïntroduceerd met de Samsung Galaxy S22-serie dit jaar. Samsung heeft vervolgens een lijst gedeeld met kandidaten die ook een update naar One UI 4.1 krijgen. Die lijst vind je hier. Samsung is inmiddels volop bezig met het uitrollen van deze update. Eigenaren van de onderstaande Samsung-telefoons en -tablets hebben de update inmiddels binnen of kunnen deze ieder moment verwachten.

Deze Samsung-telefoons ontvangen One UI 4.1 in Nederland [update]
Bedankt, Paul, Johan en Falcon!

Onderweg

Voor deze Galaxy-apparaten is de uitrol van One UI 4.1-update wereldwijd van start gegaan. Nederland en België zijn nog niet aan de beurt.

  • Samsung Galaxy Tab S6
  • Samsung Galaxy Tab S6 Lite
  • Samsung Galaxy A51
  • Samsung Galaxy A71

Nieuw in One UI 4.1

One UI 4.1 is de softwareversie waar de nieuwe Samsung Galaxy S22-telefoons op draaien. Samsung's One UI 4.1 is geen enorme upgrade ten opzichte van de op Android 12 gebaseerde One UI 4.0-versie. Toch zitten er in deze versie een aantal leuke nieuwe functies, waaronder het uitbreiden van het werkgeheugen en nieuwe Slimme widgets. Nog een belangrijke nieuwe functie is de Pro-modus in de camera-app. Die kan dankzij One UI 4.1 voor alle lenzen gebruikt worden. Daarnaast zijn er verbeteringen voor de Portret en Portretvideo-standen. Bovendien kunnen gebruikers de nachtmodus en de ultragroothoeklens ook gebruiken in apps van derden. Tenslotte wordt de Kleurenpalet-functie op meerdere apps toegepast.

Krijg jij de One UI 4.1-update binnen op je Galaxy-telefoon of -tablet? Wat vind je van de verbeteringen en de nieuwe mogelijkheden? Laat het weten in de reacties onder dit artikel!

Deze Samsung-telefoons ontvangen One UI 4.1 in Nederland [update]
Update voor de Galaxy A52s

Bedankt voor de tips, Sil, Nanny, Eentje!

Lees meer over:
Updates Android 12 One UI 4

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer