Deze high-end Samsung-telefoons krijgen de One UI 2.1-update

Deze high-end Samsung-telefoons krijgen de One UI 2.1-update

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung-telefoons die One UI 2.1 krijgen

Er zijn momenteel vier Samsung-telefoons die draaien op One UI 2.1, de Samsung Galaxy S20, de Samsung Galaxy S20 Plus, de Samsung Galaxy S20 Ultra en de Samsung Galaxy Flip. Deze telefoons worden vanuit de doos met deze nieuwe software van Samsung geleverd, maar het zal niet lang meer duren voordat meer telefoons op One UI 2.1 draaien.

Sammobile kwam erachter dat een moderator in de Zuid-Koreaanse Samsung Community meldde dat One UI 2.1 op de planning staat voor Galaxy S10, de Galaxy Note 10 maar ook voor de Galaxy S9 en Galaxy Note 9-serie. Het is niet bekend wanneer deze vlaggenschepen de update kunnen verwachten maar de S10- en Note 10-serie zal hoogstwaarschijnlijk voorrang krijgen. Deze telefoons zijn nieuwe en de S9 en Note 9 hebben onlangs One UI 2.0 ontvangen.

Samsung Galaxy S10

One UI 2.1

Zowel One UI 2.0 als One UI 2.1 zijn gebaseerd op Android 10 maar de recentste versie verschilt niet veel ten opzichte van zijn voorganger. Bepaalde One UI 2.1-functies die ontwikkeld zijn voor de nieuwe vlaggenschepen, zoals de optie om over te schakelen naar de 120 Hz-modus, zullen na de update niet beschikbaar zijn op oudere Galaxy-apparaten. Deze telefoons beschikken namelijk niet over een dergelijk scherm. Andere wijzigingen in de gebruikersinterface, zoals de extra opties voor Screen Zoom en Samsung Quick Share zouden wel voor de oudere telefoons beschikbaar worden gemaakt via de One UI 2.1-update.

Zodra er meer bekend is over een tijdlijn van deze One UI 2.1-update voor de vlaggenschepen uit 2018 en 2019, lees je dat uiteraard op Androidworld.

Samsung Galaxy S20 Ultra - scherm

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk