Samsung strikt grootste YouTuber om te vloggen met Galaxy-smartphones

Samsung strikt grootste YouTuber om te vloggen met Galaxy-smartphones

Laura Jenny

door Laura Jenny

Hij heeft zijn eigen chocolademerk, geeft vaak miljoenen dollars uit per video en hij doet daarnaast veel voor het goede doel: MrBeast. De beste man is de grootste YouTuber van de wereld (met 185 miljoen abonnees) en veel merken willen natuurlijk maar al te graag met hem samenwerken. Het is Samsung gelukt: MrBeast gaat Galaxy-toestellen gebruiken om zijn vlogs te maken.

Samsung en MrBeast

Het is niet voor altijd: dat zou immers wat zonde zijn van de dure ultracamera’s die de man in zijn arsenaal heeft. Het is de bedoeling dat de toestellen gebruikt worden op momenten dat shots met de gewone camera’s niet zo handig zijn. De mannen en vrouw zullen gebruikmaken van de Galaxy Z Fold 5 en Z Flip 5, maar ook de S23 Ultra is van de partij. Er is al een video mee opgenomen, namelijk eentje waarin het gezelschap in allerlei voertuigen plaatsneemt. Die video staat sinds een weekje online en daarin gaat MrBeast van een auto die 1 dollar kost, tot een bolide van 100 miljoen (we zullen niet spoilen welke, maar hij ziet er erg tof uit).

De video’s van MrBeast voelen vaak alsof je in één keer in een verhaal gegooid wordt, zonder al te veel context, waarbij het ene na het andere moment aan je voorbij schiet. Het werkt echter heel goed en juist omdat hij zoveel geld verdient met zijn video’s, hebben zijn video’s een hoge productiewaarde en bovendien als leuk bijverschijnsel dat hij vaak mensen heel blij maakt met heel veel geld, of andere verrassingen. Het is een erg sympathiek kanaal, al is het zeker niet voor iedereen.

Waarschijnlijk weten we in de toekomst niet precies welke shots dan met de Samsung-toestellen zijn gemaakt, maar als er een krappe situatie is, dan is de kans zeker aanwezig dat hiervoor een Galaxy wordt ingezet. Waarom er niet voor een GoPro of ander klein video-apparaat is gekozen, dat is onduidelijk, maar het zal ongetwijfeld met een goede sponsordeal gepaard gaan.

Kijk jij naar de video's van MrBeast? Of zijn er andere YouTubers waarvan je trouw elke video kijkt? Laat het nu achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk