'Samsung stopt met Galaxy FE smartphones'

'Samsung stopt met Galaxy FE smartphones'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy S20 Fan Edition was in 2020 een verrassende en zeer welkome toevoeging aan het smartphonelandschap. De FE-smartphones kun je zien als voordeligere versies van de premium Galaxy-telefoons, met veel dezelfde kenmerken voor een veel lagere prijs. De S20 FE was dan ook populaire telefoon, en kreeg dit jaar een opvolger. Alleen kwam deze Galaxy S21 FE op een ongelukkig moment op de markt, net voor de lancering van de S22-serie. Waarom de smartphone zo laat pas werd aangekondigd, weten we niet. We weten wel dat er nu nieuwe geruchten zijn die beweren dat er geen opvolger komt.

Gerelateerde artikelen

Geen bewijs van een Samsung Galaxy S22 FE

Volgens meerdere bronnen van SamMobile gaat Samsung de Galaxy S22 FE dit jaar niet uitbrengen. Het is ook vrij waarschijnlijk dat er in de toekomst geen FE-modellen meer zullen worden uitgebracht.

Die geruchten worden ondersteund door het gebrek aan bewijs van het bestaan van het apparaat. Vorig jaar rond deze tijd hadden we al op zijn minst enig bewijs gezien dat erop wees dat Samsung aan de Galaxy S21 FE werkte. Zo zagen we al vroegtijdig renders van het toestel. Ook het modelnummer van de Galaxy S22 FE SM-S900 is volgens Sammobile nergens te vinden.

In 2020 was de Galaxy S20 FE de ontzettend goede prijsvechter in zijn segment, en stak met kop en schouders erboven uit. Met de S21 FE is dat toch wel een ander verhaal. We krijgen met de S21 FE een soortgelijke telefoon ruim anderhalf jaar later te zien. Dat voelt als a little too late. Daarnaast is de concurrentie zo hevig en staat de lancering van de S22-serie ook voor de deur.  

Stuk van de conclusie uit de review van de Samsung Galaxy S21 FE

Volgens de website is er geen bewijs dat Samsung werkt aan de Galaxy S22 FE. Dat in combinatie met de informatie die ze van hun bronnen hebben gekregen over de annulering van het toestel, is niet erg hoopvol.

Gaan we echt geen Galaxy S22 FE meer zien? Alleen Samsung weet het dat. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan zouden vinden als Samsung met zijn Fan Editions stopt. Laat het ons weten in de reacties.

  • Prachtig scherm
  • Uitstekende prestaties
  • Prijs-kwaliteitverhouding minder goed dan de S20 FE
  • Geen vernieuwingen voor de camera's
Bekijk meer specificaties
'Samsung stopt met Galaxy FE smartphones'

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk