Samsung en Steve Jobs' dochter lachen iPhone 14 uit

Samsung en Steve Jobs' dochter lachen iPhone 14 uit

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De iPhone 14 is woensdag gelanceerd en mensen wereldwijd praten nog volop over het Apple-evenement. Samsung lanceert een grappige reclamespot voor de Galaxy Z Flip 4 en ook Eve Jobs, de dochter van de vroegere Apple-CEO houdt wel van een leuke meme.

Reclamevideo van Samsung

In een nieuw reclamefilmpje haalt Samsung uit naar de iPhone 14 en de gebruikers van Apple, die volgens Samsung: "elk jaar opnieuw dezelfde telefoon kopen". In de video praat een iPhone-gebruikster met een vriendin die toevallig toch de nieuwe Galaxy Z Flip 4 heeft. De iPhone 13-gebruikster probeert zichzelf ervan te overtuigen dat ze blij is met haar telefoon, maar op een grappige manier wordt het tegenovergestelde duidelijk.

Samsung verliest sinds vorig jaar met zijn telefoons in het hoge prijssegment steeds meer terrein op de iPhones van Apple. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Samsung ook al enkele dagen voor de lancering van de iPhone 14 een spottende video uitbracht. Het bedrijf wil duidelijk de Apple-gebruiker, die bereid is om veel geld uit te geven aan een nieuwe smartphone, overtuigen om in de plaats voor een foldable te kiezen.

'Weinig vernieuwend'

Maar je hoeft geen concurrent van Apple te zijn om eens een meme te delen van het voorbije evenement. Eve, de dochter van Steve Jobs, heeft op haar Instagram Story een meme gedeeld waarin ze laat uitschijnen dat de iPhone 14 geen grote verbeteringen brengt, vergeleken met zijn voorganger. Dat meldt Fortune.

Het is een mening die veel liefhebbers van tech delen. De iPhone 14 bevat hetzelfde scherm als de iPhone 13 en hij heeft ook evenveel opslag, dezelfde chipset en een identieke cameraopstelling. De meeste nieuwigheden heeft Apple in de Pro-versie van de iPhone 14 ondergebracht.

De meme die Eve Jobs deelde

De meme die Eve Jobs deelde

Apple speelt op veilig

Over het algemeen is Apple trager dan de meeste Android-fabrikanten als het gaat om verbeteringen voor de iPhones. Motorola lanceerde donderdag de eerste smartphone met een 200 MP camera en Samsung slaagde erin om multitasken met een smartphone sterk te verbeteren met zijn Galaxy Z Fold 4.

Wat denk jij? Innoveren Android-fabrikanten sneller dan Apple? Of misschien kan jij het wel appreciëren dat Apple meer op veilig speelt? Laat het ons weten in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk