Deze Samsung-smartphones ontvangen de beveiligingsupdate van oktober

Deze Samsung-smartphones ontvangen de beveiligingsupdate van oktober

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung beveiligingsupdate van oktober

De beveiligingsupdate van oktober werd door Google op 1 oktober voor zijn Pixelsmarthpones vrijgegeven. Hierin zijn in totaal 49 kwetsbaarheden door Google verholpen en Samsung heeft zelf nog 11 kwetsbaarheden met deze update verholpen. Onder andere zwakke plekken in de klembord-software zijn hiermee opgelost. Daarnaast zien we weer de gebruikelijke stabiliteits- en prestatieverbeteringen.

Samsung brengt deze patch nu uit voor een aantal van zijn smartphones. De update komt OTA binnen dus je hoeft hiervoor niets te doen behalve de update te installeren. Handmatig controleren is een optie als de update er nog niet is. Hiervoor ga je via Instellingen > Software-update > Updates handmatig downloaden.

Krijg jij de oktober-patch op jouw smartphone binnen? Laat het ons weten via tips@androidworld.nl.

Samsung Galaxy J6

De Samsung Galaxy J6 krijgt de beveiligingsupdate van oktober binnen via firmwareversie J600FNXXU3ARJ1. De update is beschikbaar voor unbranded Samsung Galaxy J6-toestellen. Eigenaren van een branded Samsung Galaxy J6 zullen helaas moeten wachten op hun provider om de update te pushen.

Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 krijgt momenteel de beveiligingspatch van oktober binnen. In dit artikel lees je daar alles over.

Samsung Galaxy Note 8 - beveiligingsupdate

Samsung Galaxy S8 en S8+

De Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8+ krijgen momenteel de beveiligingspatch van oktober binnen. In dit artikel lees je daar alles over.

Samsung Galaxy S8+ - beveiligingsupdate oktober

Screenshot via Esther!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk