Samsung: Samsung Galaxy S24 verschijnt op 30 januari

Samsung: Samsung Galaxy S24 verschijnt op 30 januari

Laura Jenny

door Laura Jenny

Samsung heeft tegen de Koreaanse pers gezegd dat het Galaxy Unpacked-evenement van 2024 plaatsvindt op 17 januari en dat het toestel officieel verschijnt op 30 januari. Dat zou betekenen dat S24 dik twee weken eerder wordt aangekondigd dan voorganger S23. Of de geruchten kloppen dat het evenement wel weer in San Francisco plaatsvindt, dat is lijkt er niet op.

Samsung Galaxy S24

Samsung zou de vooruitbestellingen van het toestel meteen starten na het evenement, maar welke datum het toestel precies verschijnt is niet helemaal helder. Mensen met een pre-order zouden hun Samsung Galaxy S24 ontvangen tussen 26 en 30 januari, wat op zich een logisch kader is: een tot twee weken na de aankondiging. Op 30 januari zou het nieuwe vlaggenschip dan overal en voor iedereen verkrijgbaar zijn.

Het is sowieso een wat vage mededeling, dat Samsung zou hebben verteld aan Koreaanse journalisten dat de onthulling inderdaad op 17 januari plaatsvindt: het is nog nergens officieel bevestigd, maar het wordt wel volop geschreven. Waarom wij het ook schrijven is omdat er eerder al een gerucht ging dat Samsung voor een releasedatum van 17 januari zou gaan en dit lijkt dan ook de bevestiging dat dat zo is.

Gerelateerde artikelen

San Jose

The Elec zegt dat een official van Samsung Electronics heeft gezegd dat Samsung Galaxy S24 zijn debuut maakt op 17 januari op een Unpacked-evenement in.. San Jose. Deze stad in Californië is dus niet San Francisco. Het leek ons al wat vreemd dat het Koreaanse techmerk twee jaar op rij in San Francisco zou neerstrijken om zijn toestel aan te kondigen, maar dat blijkt dus waarschijnlijk een andere San te zijn. Daar is nog nooit een productaankondiging geweest van Samsung, maar is wel de plek waar Apple en Google hun hoofdkantoor hebben. Gezien de nauwe samenwerking van Samsung en Google op onder andere wearable-gebied, zou het dus zomaar wat meer Google-gerelateerd kunnen worden.

Maar Samsung wil ook hoog inzetten op AI, iets waar Google ook veel mee doet, zonder daarbij de samenwerking op te zoeken, zo lijkt het vooralsnog althans. Ook is het nog even afwachten hoe het met de chips zit: de nieuwe Snapdragon zou veel AI ondersteunen maar hoe dat met de Exynos zit die naar Europa zou komen, dat is nog onbekend.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk