'Samsung Galaxy S21 komt met 65 watt oplader en werkt met S Pen'

'Samsung Galaxy S21 komt met 65 watt oplader en werkt met S Pen'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S21

Twee weken geleden stelde Samsung zijn Galaxy S20 FE voor, dat is een nieuwe en voordeligere S20-telefoon die het einde van de reeks bezegelt. De telefoon verscheen, dus nog maar net op het toneel of de eerste informatie stroomt al binnen over de S21-toestellen van volgend jaar.

Volgens Zuid-Koreaanse pers gaat Samsung zijn nieuwe telefoons laten werken met de S Pen-stylus die we kennen van de Galaxy Note-reeks. Het komt als een optioneel accessoire bij de toestellen, en Samsung laat de S Pen met Bluetooth dus werken met de telefoons zonder hem standaard mee te leveren. Je zal de stylus ook niet in de behuizing kunnen wegstoppen zoals bij de Note, dus we gaan zien of Samsung mogelijk met een andere manier komt die ervoor zorgt dat je het accessoire niet verliest. Toch lijkt het wel logisch dat Samsung de S-reeks laat werken met de S Pen, zeker ook omdat elk jaar de schermgrootte van smartphones blijft toenemen.

De nieuwe S20 FE van Samsung

65 watt snellader?

Daarnaast heeft GalaxyClub ontdekt dat Samsung werkt aan een 65 watt snellader die als modelnummer 'EP-TA865' heeft. Daarbij weten we dat de nieuwe oplader een vermogen van 65 watt heeft door de laatste cijfers in zijn modelnummer, net zoals Samsungs 45 watt oplader de modelnaam 'EP-TA845' heeft. Eerder zagen we al dat OPPO en OnePlus zo'n krachtige oplader met hun telefoons uitbrengen. Bij de Find X2 Pro bijvoorbeeld kan je het toestel zo volledig opladen in 38 minuten. Het is nog niet bekend of de nieuwe oplader in de S21- dan wel de Note 21-reeks zal verschijnen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk