'Samsung Galaxy S20 Fan Edition: hands-on foto's gelekt'

'Samsung Galaxy S20 Fan Edition: hands-on foto's gelekt'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S20 FE

Vorig jaar kregen we in het najaar na de lancering van de S10-reeks een Lite-versie, maar dit jaar doopt Samsung die telefoon om tot de 'Galaxy S20 Fan Edition'. Het gaat nog steeds om een voordeligere variant van de S20, en we kregen al de eerste renders van het apparaat te zien. Ondertussen mocht de aankomende telefoon ook al poseren bij de Youtuber 'Jimmy is Promo' die hands-on beelden deelt op Twitter.

We zien op de beelden de telefoon in volle actie. Als eerste zien we de naam verschijnen bij het opstartscherm: 'Samsung Galaxy S20 FE 5G'. Verder is er nog een beeld van de achterzijde en op een laatste foto zien we het startscherm. Zoals eerder gedacht vertoont deze S20 FE sterke gelijkenissen met de gewone S20.

Tweet met lekTik op de tweet om hem te openen

Gelekte specificaties

Toch zien we verschillen als we naar de specificaties kijken, en als eerste is er het grotere 6,5 inch Full HD-scherm. Op het gebied van schermgrootte bevindt de telefoon zich tussen de gewone S20 en de S20 Plus. Het apparaat heeft ook de 120 Hz verversingssnelheid en de scherminkeping is in het midden van het paneel. Volgens Jimmy is Promo komt de telefoon ook met een IP68-certificaat voor waterbestendigheid.

De Youtuber maakt daarentegen niets bekend over de prestaties, maar daarover was eerder al informatie gelekt. Er komt een 5G-model en een 4G-versie van deze telefoon. De versie met 4G krijgt de eigen, Exynos 990 van Samsung, terwijl de 5G-variant de Snapdragon 865 onder zijn behuizing krijgt. De telefoon komt ook met 6 GB RAM en 128 GB opslag.

Beelden van de telefoon

Gelekte renders van de telefoon

Over de camera was al bekend dat Samsung een 12 MP hoofdcamera gebruikt, een 12 MP groothoekcamera en een 8 MP telecamera. Uit de nieuwe informatie krijgen we nu de bevestiging dat de telecamera zorgt voor 3x optische zoom en 30x digitale zoom. Vooraan zit een 32 MP selfiecamera.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S20 Fan Edition zou volgende week op 23 september verschijnen. Volgens eerdere lekken zou de telefoon 699 euro kosten, en dat maakt hem even duur als de huidige S20. Wat denk jij van dit apparaat? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk