Samsung sneller dan Google, beveiligingsupdate maart onderweg

Samsung sneller dan Google, beveiligingsupdate maart onderweg

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung heeft de beveiligingsupdate van maart al uitgebracht, terwijl Google achterloopt met zijn Pixel-telefoons nog van de update moet voorzien. Heb jij een Samsung, dan kun je dus vanaf nu een beveiligingsupdate verwachten. De Galaxy S23- en Galaxy S22-serie zijn als eerste aan de beurt.

Samsung Galaxy S23 ontvangt beveiligingsupdate van maart

Androidworld-lezer Eric bracht ons vanochtend op de hoogte van een nieuwe update voor zijn Samsung Galaxy S23 Ultra. Het gaat om de beveiligingsupdate van maart die Google gisteren beschikbaar zou moeten stellen voor zijn Pixeltelefoons. Helaas heeft de zoekgigant dit nog niet waar kunnen maken.

Samsung is dit wel gelukt en rolt de update nu uit naar de Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus en de Galaxy S23 Ultra. Dat zijn de nieuwste high-end Galaxy-smartphones gelanceerd die in februari werden aangekondigd. Welke beveiligingsproblemen Samsung precies aangepakt heeft, kun je lezen in het Security Bulletin. Er zijn 31 verbeteringen via Google en 23 bugfixes voor Samsungs eigen software. Er worden ook problemen met de One UI 5.1-update verholpen.

Samsung sneller dan Google, beveiligingsupdate maart onderweg

Samsung Galaxy S23 updates

Ben je benieuwd hoeveel updates de Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus en de Galaxy S23 Ultra krijgen? Je komt in dit artikel te weten hoeveel nieuwe Android-versies de telefoons krijgen en hoelang Samsung ze van beveiligingsupdates gaat voorzien.

Downloaden

De update is ongeveer 351 MB groot en bevat naast de patch van maart ook weer de bekende prestatieverbeteringen en stabilisatieverbeteringen. Er worden met de update ook een aantal Samsung-apps bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als je nog geen melding op je telefoon ziet, kan je handmatige controleren op de update. Ga hiervoor naar: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb jij de update van maart al binnen op je Samsung? Laat het ons weten in de reacties. Bedankt voor de tip, Eric!

  • Compact design
  • Snelle chipset en prachtig vlak scherm
  • 128 GB-variant heeft langzamer geheugen
  • Wiebelen op tafel
Bekijk meer specificaties

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk