Samsung rolt beveiligingsupdate december uit voor verschillende Galaxy-telefoons

Samsung rolt beveiligingsupdate december uit voor verschillende Galaxy-telefoons

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung is er weer snel bij en brengt vandaag de beveiligingsupdate van december uit voor een aantal Galaxy-telefoons, waaronder de S20 FE en de S9-serie.

Update 3 december: De Samsung Galaxy S9, Galaxy S10 en Galaxy Note 10 krijgen in Nederland en België de beveiligingsupdate van december binnen. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Beveiligingsupdate van december

Google zal aankomende maandag (de eerste maandag van de maand) een nieuwe beveiligingsupdate voor zijn Pixel-telefoons uitrollen. Samsung is het bedrijf al voor en rolt deze patch nu uit voor de Samsung Galaxy S20 Fan Edition, de Galaxy S9, de Galaxy S10, de Galaxy Note 10 en de Galaxy Z Fold 2. De laatste vier krijgen de update ook in Nederland en België binnen.

Google deelt informatie over beveiligingsupdates altijd van tevoren met andere smartphonefabrikanten. Het kan dus voorkomen dat deze fabrikanten eerder zijn met het uitbrengen ervan dan Google. Sony was daar geruime tijd erg goed in, maar dat is alweer een tijdje geleden. Samsung neemt graag het stokje van Sony over door meerdere keren sneller te zijn dan anderen met het uitbrengen van de nieuwste beveiligingsupdate. Ook deze maand is het Samsung Google te snel af en rolt nu alvast de beveiligingsupdate van december uit voor diverse telefoons.

Samsung rolt beveiligingsupdate december uit voor verschillende Galaxy-telefoons

Beveiligingsupdate installeren

Wil je kijken of de OTA-update op jouw Galaxy-telefoon binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Software-update'--> 'Downloaden en installeren'. Krijg je de update binnen op je S20 FE of een andere Samsung-telefoon? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Bedankt Henk!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk