Samsungs One UI 3.1 komt ook naar andere Galaxy-apparaten

Samsungs One UI 3.1 komt ook naar andere Galaxy-apparaten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung voorziet Galaxy Tab S7 in Zuid-Korea van One UI 3.1, de nieuwste softwareschil die op enkele Galaxy-telefoons te vinden is zoals de Samsung Galaxy S21, de Samsung Galaxy S21 Plus en de Samsung Galaxy S21 Ultra.

One UI 3.1

In One UI 3.1 zitten een aantal nieuwe mogelijkheden waaronder de gum in de Galerij-app waarmee je ongewenste objecten uit een foto kunt halen, maar ook de Director View, 8K Video Snap en Live Thumbnails. Verder heeft Samsung Single Take of Enkele opname verbeterd en Knox geoptimaliseerd onder de nieuwe naam Knox Vault.

Gerelateerde artikelen

Nu de Galaxy Tab S7 One UI 3.0 heeft overgeslagen en meteen naar One UI 3.1 is geüpdatet, verwacht GalaxyClub dat andere Samsung-apparaten ook een update naar deze versie krijgen. De website denkt dat Samsung op 29 januari, de dag dat de Galaxy S21-serie in de winkels ligt, deze aankondiging gaat doen. Het bedrijf deed een soortgelijke aankondiging op de releasedag van de Galaxy Note 20. Toen liet Samsung weten dat One UI 2.5 ook naar andere telefoons zou komen.

Welke Galaxy-telefoons krijgen One UI 3.1?

De vraag is nu welke Samsungs One UI 3.1 krijgen. Goede kandidaten zijn de volgende telefoons:

  • Samsung Galaxy S20-serie
  • Samsung Galaxy S10-serie
  • Samsung Galaxy Z Fold-serie
  • Samsung Galaxy Note 20-serie
  • Samsung Galaxy Note 10-serie

Mogelijk zijn er ook apparaten die meteen van One UI 2.5 naar 3.1 worden geüpdatet en One UI 3.0 dus overslaan, zoals de Tab S7. Dit alles is nog niet bevestigd door Samsung, dus het kan anders uitpakken. Als het zover is, zal Samsung dit weer communiceren zoals het deed met deze planning voor One UI 3.0. We hopen dat het bedrijf dit op 29 januari gaat doen. Ondertussen kun je de Galaxy S21 al bestellen (inclusief gratis Galaxy Buds-oordopjes) en de S21-telefoons met elkaar vergelijken.

Samsungs One UI 3.1 komt ook naar andere Galaxy-apparaten

Screenshot van Director's View in de camera-app

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk