'Samsung zal One UI versie 2.0 samen met Android Q lanceren'

'Samsung zal One UI versie 2.0 samen met Android Q lanceren'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung One UI 2.0

Volgens bronnen van Sammobile zullen Samsung-gebruikers met de komt van Android Q, de aankomende versie van Android, niet alleen nieuwe verbeteringen te zien krijgen die Google heeft aangekondigd, maar Samsung zal ook een nieuwe versie van zijn One UI-softwareschil uitrollen die 'One UI 2.0' zal heten.

Voorlopig is er nog veel onduidelijkheid over de nieuwigheden die we van Samsung mogen verwachten, maar wel konden de bronnen van Sammobile al bevestigen dat het bedrijf alle functies van Digitaal Welzijn zal implementeren die door Google werden voorgesteld.

'Samsung zal One UI versie 2.0 samen met Android Q lanceren'

In de derde bèta werd onder andere de nieuwe Focus Mode voorgesteld. Daarmee kan je meldingen uitschakelen van de apps die jou het meeste afleiden. Er komt ook een integratie van Google Family Link in Digitaal Welzijn. Dat is een dienst waarmee je meer controle krijgt over het smartphonegebruik van je kinderen.

Beschikbaarheid

Over andere nieuwigheden voor One UI 2.0 is nog niets bekend. We verwachten dat One UI 2.0 als eerste beschikbaar zal zijn voor de Galaxy S10-reeks. Als we naar voorgaande jaren kijken, dan zal dat waarschijnlijk eind 2019 of begin 2020 gebeuren. Vorig jaar bracht Samsung in Nederland de update als een kerstcadeau op 24 december.

Na de Galaxy S-reeks verwachten we dat de aankomende Galaxy Note 10 en de Note 10 Plus als eerste een update zullen ontvangen. Ook De Galaxy S9 zal vermoedelijk relatief snel volgen samen met de telefoons uit de nieuwe Galaxy A-reeks. Het nieuwe gerucht over One UI 2.0 impliceert ook dat met de komst van de volgende reeks toestellen uit de S-reeks - die mogelijk Galaxy S11 gaan heten - de volgende grote One UI -update mogen introduceren: versie 2.1.

Samsung One UI - Controls

Digitaal welzijn

Digitaal welzijn

Digitaal welzijn is onderdeel van Android 9.0 Pie en moet de problemen met overmatig smartphonegebruik naar voren brengen. Google wil er met deze tool ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk