Samsung lanceert witte Galaxy Note 9: First Snow White

Samsung lanceert witte Galaxy Note 9: First Snow White

De eerste sneeuw

Samsung wil even weer de schijnwerpers op zijn Note-telefoon plaatsen en daarom komt het met een bijzondere variant, namelijk 'First Snow White', of in het Nederlands: wit als de eerste sneeuw. De spierwitte Galaxy Note 9 werd gelanceerd tijdens een evenement in Taiwan, om daar de eerste sneeuwval te vieren. We weten niet hoe het daar zit, maar bij ons gaat dat vooral gepaard met files.

De sneeuwwitte variant gaat gepaard met een al even witte S Pen die bij het toestel geleverd wordt. Het is best bijzonder dat Samsung een witte Note uitbrengt, want de Note was niet in het wit verkrijgbaar sinds de Note 5 van drie jaar geleden die overigens niet in Europa beschikbaar was. Wat de Galaxy S-reeks betreft, zagen we het niet meer sinds de Galaxy S7 en S7 Edge.

note 9 wit

Beschikbaarheid

Naast deze variant was de Note 9 ook al beschikbaar in de kleuren: Lavender Purple, Metallic Copper, Midnight Black, Ocean Blue and Cloud Silver. Metallic Copper is ook niet bij ons verkrijgbaar. Wil je de 512GB-variant, dan kan je ook enkel de Midnight Black-versie nemen.

Voorlopig lijkt het erop dat de First Snow White Galaxy Note 9 alleen in Taiwan te koop zal zijn, waar hij werd onthuld. Het toestel heeft naast zijn kleur geen verdere extra's. Wil je ook graag een witte Note 9, overweeg dan een skin of andere aangepaste bescherming. Je zal het hoogstwaarschijnlijk toch nodig hebben omwille van de gladde, glazen achterkant en gezien het prijskaartje van het toestel. Voorlopig blijf het ook nog steeds wachten op die gradiëntkleuren van Samsung.

Afbeelding van de Caviar Samsung Galaxy Note 9

Wil je echt fancy doen? Neem dan in een keer een Note met 1kg goud eromheen.

Via: Gizmochina

Samsung Galaxy Note 9
4000 mAh
6.4 inch - 1440 x 2960 px
128/512 GB
Samsung Exynos 9810

Meer info

Samsung Galaxy Note 9
4000 mAh
6.4 inch - 1440 x 2960 px
128/512 GB
Samsung Exynos 9810

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 9

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties