Samsung lekt per ongeluk zelf Galaxy Tab S8 Ultra op eigen website

Samsung lekt per ongeluk zelf Galaxy Tab S8 Ultra op eigen website

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung heeft zijn aankomende Galaxy Tab S8 Ultra-tablet per ongeluk gelekt op een support-pagina over de digitale assistent Bixby. De Galaxy Tab S8 Ultra is een aankomende high-end tablet met een enorm 14,6 inch scherm. De gelekte afbeelding komt overeen met renders die we eerder zagen.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Samsung lanceert volgende maand, vermoedelijk op 8 februari, zijn Galaxy S22-reeks van vlaggenschepen. Deze telefoons komen niet alleen, want verwacht wordt dat het merk ook zijn nieuwe reeks high-end tablets, de Galaxy Tab S8-serie, zal aankondigen. Op zijn website heeft het merk nu een afbeelding gelekt van de Galaxy Tab S8 Ultra, dat is de krachtigste tablet.

Het apparaat is gepot bij een van de supportpagina's over de digitale assistent Bixby, maar inmiddels is de afbeelding weer offline gehaald, dat weet 91Mobiles. De Tab S8 Ultra was er op de achtergrond te zien, terwijl het vergrendelscherm actief is. We herkennen de tablet aan zijn opvallende notch, want de afbeelding komt volledig overeen met eerdere renders die zijn verschenen dankzij de geruchtenverspreider OnLeaks.

De gelekte afbeelding van de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra die op de Samsung-website verscheen

De gelekte afbeelding van de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra die op de Samsung-website verscheen

Alle gelekte specificaties

De Galaxy Tab S8 Ultra krijgt volgens de geruchten een enorm groot 14,6 inch AMOLED-scherm dat een verversingssnelheid heeft van 120 Hz. In een scherminkeping zitten twee 12 MP camera's waarmee je selfies in een grote hoek kan nemen en ook in een 4K-resolutie kan filmen. De camera op de achterkant is een 13 MP exemplaar.

Zoals je van de Tab S8 ultra verwacht komt hij met een krachtige chipset: de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Er zijn meerdere opslagvarianten voorzien tot maximaal 16 GB RAM en 512 GB opslag. Hij heeft vier luidsprekers en een grote 11.500 mAh accu. De tablet heeft de afmetingen: 326,4 x 208,6 x 5,5 mm. Door dat grote formaat weegt hij 728 gram. Verder ondersteunt de Tab S8 Ultra de desktopomgeving DeX in een draadloze vorm. De Tab S8 Ultra draait op Android 12 en de One UI 4.0-schil.

Gerelateerde artikelen

We verwachten op 8 februari alles te weten te komen over de Galaxy Tab S8 en deze Ultra-variant. Het is ook interessant dat Samsung een tablet uitbrengt met een norm scherm op een moment dat Google plannen heeft om schermruimte slimmer te benutten in Android. Wat denk jij van deze enorme tablet? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk