Samsung lekt zelf de Galaxy A52 en A72 vroegtijdig op zijn website

Samsung lekt zelf de Galaxy A52 en A72 vroegtijdig op zijn website

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het blijft voorlopig wachten op de lancering van de Galaxy A52- en A72-telefoons uit het middensegment, maar Samsung plaatste alvast support-pagina's voor de toestellen online. We zien daarop ook afbeeldingen van de telefoons.

Samsung Galaxy A52 en A72

Samsung heeft alvast zelf zijn aankomende telefoons gelekt. Er zijn ondersteuningspagina's te zien op de Samsung-website in de Verenigde Arabische Emiraten, dat ontdekte GalaxyClub. Je kan de pagina voor de Galaxy A52 hier zien en hier is de pagina voor de Galaxy A72.

Het is zeker niet de bedoeling dat zo'n pagina al voor de lancering online gaat, maar af en toe gebeurt het wel. De link naar de specificaties op de website werkt op dit moment nog niet, maar we krijgen al wel productrenders van de telefoons te zien in hoge resolutie.

Samsung lekt zelf de Galaxy A52 en A72 vroegtijdig op zijn website

Render van de Galaxy A52

Verwachte specificaties

Verder is er al heel wat bekend over de kenmerken van de Galaxy A72 en A52. De A52 komt in een 4G- en 5G-versie. Beide toestellen hebben een 6,5 inch AMOLED-scherm, maar de 5G-variant krijgt een 120 Hz verversingssnelheid, tegenover 90 Hz bij de gewone A52. Dat komt doordat de 5G-variant een krachtigere Snapdragon 750G heeft en de gewone A52 met een Snapdragon 720G komt. De telefoons zijn waterdicht en krijgen maandelijkse beveiligingsupdates. Je leest hier alles over de specificaties.

Samsung lekt zelf de Galaxy A52 en A72 vroegtijdig op zijn website

Render van de Galaxy A72

De Galaxy A72 verschijnt met een groter 6,7 inch AMOLED-scherm dat een 90Hz-verversingssnelehid heeft. Hij krijgt net als de A51 een Snapdragon 720G en er komt nog geen 5G-versie. de telefoon krijgt wel een camera die bestaat uit vier sensors, waaronder een 64 MP hoofdcamera en ook een telecamera. Je vindt hier alle specificaties en renders van de telefoon. Het is nog niet bekend wanneer de toestellen gelanceerd worden, maar het lijkt erop dat het moment wel dichtbij komt.

Gerelateerde artikelen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk