Samsung kondigt jeans aan waar de Galaxy Z Flip 3 perfect in past

Samsung kondigt jeans aan waar de Galaxy Z Flip 3 perfect in past

Samsung Australië heeft samen met het Australische jeansmerk Dr Denim, de 'Z Flip Pocket Denim' aangekondigd. Dat is een limited edition spijkerbroek speciaal voor de eigenaren van een Galaxy Z Flip 3.

Z Flip Pocket Denim

De Z Flip Pocket Denim heeft een speciale zak aan de zijkant waar de dichtgeklapte Samsung Galaxy Z Flip 3 perfect in past. Volgens Samsung zijn grote zakken in een spijkerbroek overbodig: Ze nemen te veel ruimte in beslag, zien er niet stijlvol uit en de nieuwste telefoons glijden en schuiven erin. De Z Flip Pocket Denim jeans hebben we opnieuw ontworpen speciaal voor de Galaxy Z Flip 3. Onze Galaxy Z Flip3-gebruikers verwachten het allerbeste op het gebied van ontwerp, en wat past beter bij onze premium telefoons dan de perfecte op maat gemaakte jeans."

Samsung kondigt jeans aan waar de Galaxy Z Flip 3 perfect in past

Gelimiteerde oplage

De Limited Edition Z Flip Pocket Denim bestaat uit 450 exemplaren, en deze worden samen met de Galaxy Z Flip 3 in een speciale verpakking geleverd. Mocht je geld over hebben, je schaft het duo aan voor 1.499 dollar en dat is omgerekend zo'n 1300 euro. De goedkoopste uitvoering van de Z Flip 3 kost 1049 euro. De spijkerbroek is verkrijgbaar in een heren- als damesuitvoering en is te koop via de website van Dr Denim.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagramen Twitter.

Samsung Galaxy Z Flip 3
3300 mAh
6,7 inch - 2640 x 1080 px
128 GB + 256 GB
Qualcomm Snapdragon 888

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Z Flip 3

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties