Samsung Galaxy Z Fold 2 van alle kanten te zien in korte hands-on

Samsung Galaxy Z Fold 2 van alle kanten te zien in korte hands-on

Samsung Galaxy Z Fold 2 video

De Samsung Galaxy Z Fold 2 is op 5 augustus officieel aangekondigd. We werden door Samsung getrakteerd op foto's, kleuren en specificaties van het vouwbare apparaat maar daar bleef het bij. De adviesprijs en beschikbaarheid van de Galaxy Z Fold 2 zijn nog altijd onbekend en bewegende beelden van het apparaat in werkelijkheid hebben we ook nog niet gezien. Gelukkig heeft GalaxyClub een video ontdekt waarin de Galaxy Z Fold 2 heel kort maar wel duidelijk te zien is.

Ene Desmond Smith, een medewerker van het Amerikaanse T-Mobile, heeft een video gemaakt van de nieuwe Samsung-producten waaronder de Fold 2. In de video hieronder zie aan het eind de Fold 2 in vol ornaat.

Door deze video kunnen we goed zien hoe groot het schermoppervlak van het cover-scherm aan de voorzijde is. Het gaat om 7,6 inch Super AMOLED-scherm aan de binnenzijde en een 6,2 inch Super AMOLED-scherm aan de buitenkant. Het cover-scherm heeft een verversingssnelheid van 60 Hz en het grotere scherm is opgewaardeerd met een 120 Hz-refreshrate.

Samsung Galaxy Z Fold 2

Specificaties

De Galaxy Z Fold 2 beschikt over een Qualcomm Snapdragon 865 Plus-processor met daarbij 12 GB RAM en 256 GB opslag. Er zitten verder twee batterijen in de smartphone met een gecombineerde capaciteit van 4500 mAh. Aan de buitenkant zitten drie camera's: een 64 MP hoofdcamera, een 12 MP groothoekcamera en tot slot een 12 MP camera. In de inkeping in het scherm zit een 10 MP selfiecamera.

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G kopen

De Samsung Galaxy Z Fold 2 5G is beschikbaar in de kleuren Mystic Black en Mystic Bronze. Helaas weten we nog niet hoeveel het apparaat gaat kosten en wanneer het in de winkels komt te liggen. In een aantal landen is de Fold 2 al wel te bestellen vanaf 1 september.

Samsung Galaxy Z Fold 2
4500 mAh
7.7 inch - 1536 bij 2152 px
512 GB
Qualco Snapdragon 865 Plus

Meer info

Samsung Galaxy Z Fold 2
4500 mAh
7.7 inch - 1536 bij 2152 px
512 GB
Qualco Snapdragon 865 Plus

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Z Fold 2

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer