'Samsung lekt zelf: vouwbare Galaxy Z Fold 2 kost 1999 euro'

'Samsung lekt zelf: vouwbare Galaxy Z Fold 2 kost 1999 euro'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung maakte gisteren bekend dat het alle details over zijn vouwbare Z Fold 2 zal onthullen tijdens een tweede Galaxy Unpacked-evenement. Toch krijgen we nu al erg belangrijke informatie over de vouwbare Z Fold 2, want die is verschenen op de Britse website van het bedrijf. We krijgen een prijs en een leveringsdatum te zien op de pre-order-pagina van het vlaggenschip.

Samsung UK onthult dat het apparaat 1799 pond kost, dat komt overeen met een prijs van 1999 euro. De Z Fold 2 zal daarmee 100 euro goedkoper zijn dan zijn voorganger, de Galaxy Fold. Dat is zeker een mooie prijsevolutie naarmate vouwbare technologie langzaam volwassen wordt, maar het blijft uiteraard een hoog bedrag. De smartphone is verkrijgbaar in een model met 256 GB en met 12 GB RAM.

Samsung Galaxy Z Fold 2

Leveringsdatum

Op basis van de pre-order in het Verenigd Koninkrijk kunnen we ook al meer afleiden over de verwachte leveringsdatum. De telefoon gaat daar vanaf 18 september in verkoop en de eerste leveringen gebeuren op 17 september. Of die leveringsdatum ook in Nederland en België van toepassing is, blijft nog de vraag. De telefoon verschijnt in twee kleuren: Mustic Black en Mystic Bronze.

Wat denk jij van dit (iets) lagere prijskaartje voor de Galaxy Z Fold 2? Overweeg jij om deze vouwbare telefoon te pre-orderen, of kijk je liever eerst de kat uit de boom? Misschien ben je ook benieuwd naar wat Motorola laat zien met de aankomende Razr 5G-foldable. Motorola laat mogelijk meer zien van zijn Razr-opvolger op 9 september.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk