Samsung Galaxy Z Fold 2 officieel: high-end vouwbare telefoon

Samsung Galaxy Z Fold 2 officieel: high-end vouwbare telefoon

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G

Vorig jaar kwam Samsung met de high-end Galaxy Fold en begin dit jaar kwam er een goedkopere Galaxy Z Flip bij. De laatste is onlangs opgevolgd door de Galaxy Z Flip 5G en de Fold krijgt de Samsung Galaxy Z Fold 2 als opvolger.

Vouwen als een boek

De Galaxy Z Fold 2 vouwt, net als de originele Fold, open als een boek met een kleiner scherm op de cover van het boek. Alleen is het kleine scherm op de cover nu wel een stuk groter dan dat van de Galaxy Fold en de schermranden aan de binnenzijde zijn een stuk kleiner. Het gaat om 7,6 inch Super AMOLED-scherm aan de binnenzijde en een 6,2 inch Super AMOLED-scherm aan de buitenkant. Het cover-scherm heeft een verversingssnelheid van 60 Hz en het grotere scherm is opgewaardeerd met een 120 Hz-refreshrate voor soepelere beelden.

Samsung Galaxy Z Fold 2

De Galaxy Z Fold 2 draait op de Qualcomm Snapdragon 865 Plus-processor en beschikt over 12 GB RAM en 256 GB opslag. Zoals de naam al doet vermoeden, ondersteunt de vouwbare telefoon het nieuwe 5G-netwerk. Er zitten verder twee batterijen in de smartphone met een gecombineerde capaciteit van 4500 mAh.

De camera-opstelling bestaat uit een 64 MP hoofdcamera, een 12 MP groothoekcamera en tot slot een derde 12 MP camera. In de inkeping in het scherm zit een 10 MP selfiecamera.

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G kopen

De Samsung Galaxy Z Fold 2 5G komt in de kleuren Mystic Black en Mystic Bronze op de markt. De adviesprijs en beschikbaarheid van het vouwbare toestel zijn nog niet bekend gemaakt.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk