Samsung Galaxy Z Fold 2: Android 11-update in Nederland en België beschikbaar

Samsung Galaxy Z Fold 2: Android 11-update in Nederland en België beschikbaar

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsungs Z Fold 2 ontvangt de belangrijke update naar One UI 3.0 en Android 11 in Nederland en België. De vouwbare telefoon kan daarmee rekenen op een nieuw pakket aan functies.

Update 19 januari: De Samsung Galaxy Z Fold 2 krijgt ook in Nederland en België een Android 11-update binnen. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Samsung Galaxy Z Fold 2

We wisten dat hij elk moment kon komen, maar nu is het zo ver. Samsung is begonnen met het uitrollen van de One UI 3.0-softwareschil voor zijn recentste vouwbare telefoon. De Z Fold 2 krijgt alvast in Nederland en België de update naar Android 11. De nieuwe Androidversie komt in Nederland eb België via een OTA-update en Smart Switch binnen.

De update heeft als firmwareversie F916BXXU1CTLL en hij brengt in een klap ook de beveiligingspatch van januari 2021. Met One UI 3.0 krijgt de gehele interface een opfrisbeurt net als de Samsung-apps op de telefoon. Nieuwe effecten, zoals dim/blur voor meldingen, moeten ervoor zorgen dat je snel kan focussen en de nieuwe widgets houden het startscherm overzichtelijk. Je vindt hier een overzicht van alle One UI 3.0-nieuwigheden en hier lees je meer over de nieuwigheden die met Android 11 komen.

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy Z Fold 2: Android 11-update in Nederland en België beschikbaar

Updateplanning

Samsung is dit jaar erg snel met het uitrollen van de Android 11-update voor zijn smartphones Onder andere de S20-reeks Note 20-reeks, S20 FE, Note 10-reeks, S10-reeks en de Z Flip 5G kregen alvast de update. Verder heeft Samsung Nederland een updateschema gedeeld, en je kan hier checken wanneer jouw Samsung-telefoon de update mag verwachten.

Heb jij de Android 11-update al ontvangen op je Z Fold 2? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk