Samsung teaset Galaxy Z Flip tijdens de Oscar-uitreiking

Samsung teaset Galaxy Z Flip tijdens de Oscar-uitreiking

Galaxy Z Flip tijdens de Oscars 

Bijna alle details van de Samsung Galaxy Z Flip zijn inmiddels uitgelekt en mogelijk heeft Samsung er daarom voor gekozen om een teaser tijdens de Oscar-uitreikingen te tonen die de vouwbare telefoon van alle kanten laat zien. Hierdoor kunnen een aantal geruchten worden bevestigd.

Teaser via The Verge - bekijk de teaser hier

Vouwen en bellen

De teaser toont de Galaxy Z Flip zittend op een tafel in een hoek van 90 graden, waardoor gebruikers de bovenste helft van het scherm kunnen gebruiken voor zaken zoals video-gesprekken. De video toont ook het apparaat helemaal gevouwen, maar in tegenstelling tot de Moto Razr lijkt het niet helemaal plat te vouwen. Een ander verschil tussen de Galaxy Z Flip en de Moto Razr is dat de eerste waarschijnlijk een vouw zal hebben die door het midden van het scherm loopt. Samsung heeft in de kleine lettertjes van de advertentie de volgende zin opgenomen: "U ziet mogelijk een kleine vouw in het midden van het hoofdscherm, wat een natuurlijk kenmerk van het scherm is."

De teaser laat ook het schermpje aan de buitenkant van de telefoon zien. Deze is vrij klein, maar biedt wel touch-ondersteuning en full-colour-weergave. Op dit schermpje wordt vervolgens een inkomende oproep met informatie over de beller getoond, samen met een schuifregelaar voor het accepteren of weigeren van de oproep. Samsung bevestigt daarnaast de twee kleurenopties voor de Galaxy Z Flip - paars en zwart.

Samsung Galaxy Z Flip renders

Lancering Galaxy Z Flip

De Samsung Galaxy Z Flip, eerder nog Galaxy Bloom genoemd, zal op 11 februari gelanceerd worden tijdens het Galaxy Unpacked-evenement van Samsung. Hier zal tevens de Galaxy S20-serie onthuld worden. De vouwbare telefoon kost vermoedelijk 1500 euro en is daarmee een stuk goedkoper dan de 2020 euro kostende Galaxy Fold. De telefoon zou vanaf 14 februari al in de winkels moeten liggen.

Wat vind jij van de telefoon? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Samsung Galaxy Z Flip
3300 mAh
6.7 inch - 1080 x 2636 px
256 GB
Qualco SM8150 Snapdragon 855+

Meer info

Samsung Galaxy Z Flip
3300 mAh
6.7 inch - 1080 x 2636 px
256 GB
Qualco SM8150 Snapdragon 855+

Meer info

Lees meer over:
Samsung

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties