'Samsung Galaxy Z Flip 4, Z Fold 4, en Watch 5 worden op deze datum aangekondigd'

'Samsung Galaxy Z Flip 4, Z Fold 4, en Watch 5 worden op deze datum aangekondigd'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung is druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe Galaxy Unpacked waar naar verwachting drie nieuwe producten worden aangekondigd. Nieuwe geruchten geven nu een exacte datum waarop dit evenement gepland zou zijn.

Samsung Galaxy Unpacked op 11 augustus

Het Galaxy Unpacked-evenement is nog niet officieel aangekondigd door Samsung, maar dat zal ergens volgende maand gebeuren. In 2020 liet Samsung op 20 juli weten dat Unpacked op 5 augustus zou plaatsvinden. In 2021 liet Samsung op 21 juli weten dat Unpacked op 11 augustus zou plaatsvinden. De geruchtenverspreider Jon Prosser zegt in een tweet dat Samsung het evenement dit jaar gepland staat voor 10 augustus.

Gerelateerde artikelen

Op dit Galaxy Unpacked-evenement verwachten we de Samsung Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4, en de Galaxy Watch 5 te gaan zien. Mogelijk ook de Galaxy Buds Pro 2. Prosser denkt ook te weten in welke kleuren de verschillende Galaxy Watch 5-uitvoeringen op de markt komen en wanneer ze in de winkels liggen:

Galaxy Watch 5 (40mm)

  • Phantom Black, Silver, Pink Gold

Galaxy Watch 5 (44mm)

  • Phantom Black, Silver, Sapphire (blauw)

Galaxy Watch 5 Pro (46mm)

  • Phantom Black, Silver
Samsung Galaxy Watch 5 kopen
Samsung Galaxy Watch 5 kopen
Samsung Galaxy Watch 5 kopen

Samsung Galaxy Watch 5 kopen

De Galaxy Watch 5 blinkt uit met keuze uit verschillende fitness- en gezondheidsfuncties. De smartwatch biedt een compleet pakket, dat ook na je workout – dus als je rust en herstelt - bijdraagt aan een betere gezondheid.

Vanaf 299 euro

Winkelen op:

De lancering van de Galaxy Watch 5 zou dus op 10 augustus zijn. Dan starten ook meteen de pre-orders. Vanaf die datum kan je de smartwatch dus meteen bestellen. Het horloge ligt vervolgens op 26 augustus in de winkels. Eerder deze maand doken de kleuren van de vouwbare Galaxy-smartphones ook op:

Galaxy Z Flip 4

  • Graphite, Bora Purple, Pink Gold, Sapphire

Galaxy Z Fold 4

  • Phantom Black, beige, grijs

Prijzen en beschikbaarheid

We verwachten dat de prijzen van de Z Flip 4 ongeveer overeenkomen met die van de Z Flip 3. Dus vanaf 999 euro voor de variant met 128 GB aan opslag. De varianten met 256 GB en 512 GB aan opslag zouden respectievelijk 1049 en 1099 euro moeten gaan kosten. De Z Fold 3 kreeg een adviesprijs van 1.799 euro.

Samsung zal net als afgelopen jaar een virtuele lancering plannen, en deze zal via een livestream via Samsung en hier op Androidworld te volgen zijn. Volgens deze geruchten kan je dan op 10 augustus de producten bestellen en op 26 augustus ook in de winkels bekijken.

Naar welke Galaxy-producten kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Samsung Galaxy Watch 5

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk