Koop een Samsung Galaxy Z Flip en ontvang € 300 extra inruilwaarde

Koop een Samsung Galaxy Z Flip en ontvang € 300 extra inruilwaarde
De Galaxy Z Flip is het tweede vouwbare toestel van Samsung. Met een extra scherm aan de buitenzijde is deze ''clamshell' een klassieker in een modern jasje. Je koopt hem nu bij KPN met € 300 extra inruilwaarde.

Vouwbare smartphone

Samsung is een van de pioniers op het gebied van de vouwbare smartphones en met de Samsung Galaxy Fold zetten ze de eerste stappen in dit nieuwe marktsegment. De Samsung Galaxy Z Flip is een telefoon met een vouwbaar scherm dat heel veel mensen aanspreekt.

Officiële foto's van de Samsung Galaxy Z Flip

De Galaxy Z Flip heeft een compact formaat maar eenmaal uitgevouwen heb je een prachtig 6,7 inch beeldscherm tot je beschikking. Door de speciale, haast niet zichtbare, scharnieren kun je het toestel in allerlei manieren neerzetten om bij voorbeeld een selfie te maken of een videogesprek te houden.

Samsung Galaxy Z Flip

Aan de buitenzijde zit nog een extra scherm dat je informatie geeft wanneer de Samsung Galaxy Flip dichtgeklapt is. Zo kun je naast de tijd, batterij en de notificaties ook zien wie er belt. Tik je op de notificatie dan opent hij deze wanneer je het scherm uitvouwt.

[readmore articles="205418"]

Samsung Galaxy Z Flip kopen bij KPN

Is de Samsung Galaxy Z Flip de juiste smartphone voor jou (waarom niet?) dan koop je hem nu extra voordelig bij KPN. De grootste provider van Nederland heeft een geweldige aanbieding voor dit toestel op zijn netwerk.

Kpn Logo

Koop je de Samsung Galaxy Z Flip  bij KPN en lever je je oude telefoon meteen in? Dan krijg je € 300,- extra inruilwaarde van Samsung. Dat is dus € 300,- extra op de oorspronkelijke inruilwaarde van je telefoon! Deze actie duurt van 4 mei tot en met 31 mei.

Zo ruil je je oude toestel in

Om gebruik te maken van deze aanbieding ga je naar de actiepagina van Samsung. Daar kun je de instructies vinden hoe je je oude smartphone kunt inruilen. In het kort komt het hier op neer.

> Koop je nieuwe Samsung smartphone op KPN.nl of bij een van de KPN winkels

> Beantwoord een paar korte vragen over je oude smartphone en registreer het IMEI-nummer van je Samsung Galaxy Z Flip

> Samsung stuurt je een verzendlabel per e-mail voor je oude smartphone.

> Na inspectie ontvang je per e-mailbericht wat de inruilwaarde is. In het geval van de Samsung Galaxy Z Flip bij KPN komt daar nog eens € 300 bovenop!

Kijk snel op de productpagina van KPN om te zien welk abonnement er het beste bij jou en je nieuwe Samsung Galaxy Z Flip past.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties