'Samsung Galaxy Z Flip 3 krijgt ook S Pen-ondersteuning'

'Samsung Galaxy Z Flip 3 krijgt ook S Pen-ondersteuning'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung zou de Galaxy Z Flip 3, net als de Galaxy Z Fold 3, ondersteuning geven voor de S Pen. Dat blijkt uit een trademark dat het Zuid-Koreaanse bedrijf aangevraagd heeft.

Samsung Galaxy Z Flip 3 met S Pen

We krijgen dit jaar een Z Flip 3 en geen Z Flip 2. Dit om de naamgeving van zijn voordeligere foldable op gelijke hoogte brengen met zijn grote broer, de aankomende vouwbare Galaxy Z Fold 3. Ondertussen komen er steeds meer details naar buiten, wat niet ongewoon is in de aanloop naar een lancering. Nu blijkt uit een nieuw handelsmerk dat de Galaxy Z Flip 3, net als de Galaxy Z Fold 3, ondersteuning krijgt voor de S Pen, dat ontdekte LetsGoDigital.

'Samsung Galaxy Z Flip 3 krijgt ook S Pen-ondersteuning'

Het handelsmerk is op 6 mei 2021 aangevraagd door Samsung bij de European Union Intellectual Property en daarbij is de naam 'Z Flip' gebruikt. In de omschrijving zien we 'smartphones, tablets, protective covers; elektronische pen; capacitieve stylus' staan.

Gerelateerde artikelen

LetsGoDigital geeft aan dat het ook mogelijk is dat Samsung voornemens is om in de toekomst de S Pen-ondersteuning uit te breiden naar haar Galaxy Flip-apparaten. Dit handelsmerk vermeldt namelijk alleen 'Z Flip' en geen 'Z Flip 3'. Daarnaast is zo’n trademark maar liefst 10 jaar geldig.

Samsung levert momenteel standaard een S Pen bij de Galaxy Note-serie. Aangezien de Galaxy S21 Ultra nu ook ondersteuning heeft voor de stylus leek het erop dat er geen nieuwe Galaxy Note meer zou komen maar die geruchten heeft Samsung ontkracht.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk