Samsung Galaxy Watch Active 2 inclusief 4G gelekt op afbeeldingen

Samsung Galaxy Watch Active 2 inclusief 4G gelekt op afbeeldingen

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Watch Active 2

Sammobile heeft enkele specificaties en afbeeldingen van de Samsung Galaxy Watch Active 2 weten te bemachtigen. Het gaat om de opvolger van de originele Samsung Galaxy Watch Active. Dit horloge is specifiek gericht op fitness en sport en werd eind februari dit jaar uit de doeken gedaan. De huidige Watch Active heeft een case van 40 mm en een adviesprijs van 249,99 euro.

Samsung Galaxy Watch 2 Active gelekt

De Watch Active 2 borduurt voor op veel van deze recepten maar heeft ook de nodige veranderingen. Ten eerste zullen er nu twee maten beschikbaar worden gemaakt: een 40 mm en een 44 mm exemplaar. Aan de zijkant bevinden zich twee knoppen, waaronder een knop met een rode afwerking.

Waarvoor deze dient is niet duidelijk maar de rode afwerking zal kunnen duiden op de aanwezigheid van 4G door middel van e-sim, wat door Sammobile ook wordt bevestigd. Apple doet met de Apple Watch exact hetzelfde. Helaas hebben we in Nederland geen beschikking over e-sim en hebben we hier voorlopig nog maar weinig aan. Je kan in dit artikel alles over e-sim lezen.

Aan de andere kant van het horloge zitten twee openingen die vermoedelijk dienst doen als speaker. Dit zou kunnen dienen voor het gebruik van Bixby of voor het hands-free bellen met mensen. Ook is er opnieuw geen draaibare ring op de case aanwezig voor bediening, dit zal dus via het touchscreen moeten lopen.

Samsung Galaxy Watch 2 Active gelekt

De hartslagsensor lijkt in te zijn voor een upgrade. Deze heeft namelijk twee zilveren ringen op de achterkant, opnieuw zoals de Apple Watch Series 4 ook heeft. Dit horloge heeft een accurate hartslagsensor met functies als hartritme-stoornissen detectie en het maken van een ECG. Of de Watch Active 2 deze functies ook gaat krijgen is nog niet duidelijk maar dat er een nieuwe sensor op de achterzijde komt staat buiten kijf.

Qua specificaties wordt de aanwezigheid van Gorilla Glas DX voor het beschermen van het scherm genoemd, 1,5 GB werkgeheugen, 4 GB opslag, versie 1.5 of One UI, een 237 mAh accu voor de 40 mm variant en 340 mAh voor de grotere variant met 4G. Hiermee zal 2 dagen gebruik mogelijk moeten zijn.

De Watch Active 2 zal in 3 kleuren beschikbaar zijn: zilver, zwart en goud. Over eventuele prijzen en beschikbaarheid doet Sammobile geen uitspraken. Het zou kunnen dat de Active 2 samen met de galaxy Note 10 op 7 augustus wordt gelanceerd, maar dit is nog pure speculatie. Kortom, nog even afwachten.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk