Samsung Galaxy Watch 6 Classic wordt groter: 43 en 47 mm

Samsung Galaxy Watch 6 Classic wordt groter: 43 en 47 mm

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Er zijn nieuwe beelden gelekt van de aankomend wearable van Samsung: Galaxy Watch 6 zou dunnere schermranden hebben en daardoor meer scherm, naast dat er een nieuw quick switch-bandje komt.

Samsung Galaxy Watch 6

Samsung kondigt de nieuwe smartwatches waarschijnlijk aan over een maand. Het gaat dan om Galaxy Watch 6 en Galaxy Watch 6 Classic. De nieuwe beelden die zijn gelekt lijken akelig veel op officiële beelden. WinFuture komt ermee: het laat onder andere de verschillende typen horloges in allerlei kleuren en hoeken zien. Watch 6 heeft daarin niet een enorm originele inslag: het lijkt eigenlijk heel erg op de voorgaande horloges. Het heeft een sportief design met twee knoppen en een saffier kristallen paneel om het scherm te beschermen. Wel zijn de schermranden dunner.

Door die dunnere schermranden heeft de wearable waarschijnlijk een groter scherm: er wordt gesproken over 1,31 inch en 1,47 inch aan scherm. De batterij zou voor beide varianten ook groter zijn, al blijft Samsung wel met de groottes 40 mm en 44 mm werken. Galaxy Watch 6 komt uit in de kleuren zwart, zilver en beige. De bandjes lijken te veranderen naar het wat meer standaard horlogebandje met een quick switch-mechanisme, in plaats van zo’n pin waar je een gaatje op drukt.

Samsung Galaxy Watch 6 krijgt dunnere schermranden

Een grotere Classic

Bij Galaxy Watch 6 Classic zien we een fysieke, roterende rand en ook dat grotere scherm met dunnere schermranden. Hij wordt ook groter: niet meer 42 mm en 46 mm, maar 43 mm en 47 mm. Deze gadget verschijnt in de kleuren zwart en zilver en er komt een nieuw leren bandje met stikseldesign. Waarschijnlijk zit er aan de binnenkant een Exynos W930-chipset om het horloge sneller te maken. Beide horloges draaien op Wear OS 4.

Althans, dat is wat er allemaal wordt gedacht: dit is geen officiële informatie van Samsung. Hopelijk horen we binnenkort meer: waarschijnlijk bij het Unpacked-event dat het bedrijf heeft aangekondigd voor eind juli.

Wat hoop jij van de nieuwe Galaxy Watch 6? Laat het nu achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk