Samsung Galaxy Watch 4 en alle foldables krijgen grote update

Samsung Galaxy Watch 4 en alle foldables krijgen grote update

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er staat een belangrijke update klaar voor alle vouwbare telefoons van Samsung. Zij krijgen nu de laatste functies die met de Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4 zijn geïntroduceerd met Android 12L. Verder kan ook onder andere de Galaxy Watch 4 rekenen op zijn Wear OS 3.5-update.

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung werkt momenteel zijn Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3 bij met de One UI 4.1.1-update. Dat is de software die momenteel draait op de Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4. De update voegt een taakbalk toe aan de Z Fold 3 en de multitasking met apps en de split-screen weergave zijn sterk verbeterd.

Verder kan de Z Flip 3 dan weer rekenen op verbeteringen voor de software op het coverscherm, onder meer voor de camerabediening. Je kan alles over onze ervaringen met One UI 4.1.1 lezen in onze review van de Galaxy Z Fold 4 en de uitgebreide test met de Z Flip 4. Samsung wil in de komende tijd ook zijn andere vouwbare smartphones bijwerken met One UI 4.1.1, en het gaat dan over alle foldables tot en met de eerste Galaxy Fold, dat weet Sammobile.

Wear OS 3.5 voor Galaxy Watch 4

Toch zijn het niet alleen de eigenaars van Samsungs vouwbare telefoons die een update mogen verwachten, want Samsung werkt ook de Galaxy Watch 4 bij. Hij krijgt de Wear OS 3.5-update, ofwel software die met de Galaxy Watch 5-serie is verschenen.

De Watch 4 krijgt met deze update nieuwe wijzerplaten met snelkoppelingen naar belangrijke functies op je horloge. Verder werkt het horloge ook met een volledig toetsenbord, er zijn toegankelijkheidsfuncties die mensen met een visuele beperking ondersteunen en ten slotte ondersteunt de smartwatch ook bellen met dual sim.

Gerelateerde artikelen

In de komende weken moeten een aantal verbeteringen ook doorvloeien naar de oudere Galaxy Watch 3 en de Watch Active 2, dat zijn de Samsung-horloges die met Tizen werken in plaats van Wear OS. Zijn krijgen onder andere nieuwe wijzerplaten en snurkdetectie. Heb jij de updates ontvangen op je vouwbare telefoon of Samsung-horloge? Laat het ons weten in de reacties.

Samsung Galaxy Z Flip 4 kopen
Samsung Galaxy Z Flip 4 kopen
Samsung Galaxy Z Flip 4 kopen

Samsung Galaxy Z Flip 4 kopen

De Samsung Galaxy Z Flip 4 komt met een compact en opvouwbaar design en opvallende kleuren. Je maakt met deze vouwbare telefoon handsfree video's of groep-selfies vanuit verschillende hoeken. Je kunt zelfs bellen, sms'en, je auto ontgrendelen en de SmartThings Scene-widget bedienen vanaf het schermpje aan de voorkant.

Vanaf 1099 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk