Samsung Galaxy Unpacked: bekijk de livestream op Androidworld

Samsung Galaxy Unpacked: bekijk de livestream op Androidworld

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung gaat vandaag zijn nieuwste premium smartphones aankondigen. Je kan hier samen met Androidworld de livestream volgen.

Wat is Samsung Galaxy Unpacked?

De Galaxy Unpacked-evenementen worden jaarlijks door Samsung gehouden om nieuwe Galaxy-producten aan te kondigen. Aan het begin van het jaar gaat dat om telefoons en tablets in de Galaxy S-serie en in de tweede helft van het jaar worden er vouwbare telefoons, smartwatches en oordopjes gelanceerd.

Wat gaat Samsung dit jaar aankondigen?

Samsung gaat vandaag de Samsung Galaxy S23, de S23 Plus en de S23 Ultra onthullen. Na de aankondiging zullen de nieuwe telefoons hoogstwaarschijnlijk direct te bestellen zijn. Een aantal weken later zullen de Galaxy S23-smartphones in de winkels liggen.

Hoe laat is Galaxy Unpacked?

De livestream start om 19.00 uur op 1 februari en het evenement vindt plaats in San Francisco om 10.00 uur 's ochtends lokale tijd. Unpacked kun je hier op Androidworld volgen via de video in dit artikel. In de tussentijd kun je je geheugen opfrissen met een overzicht van alle details die tot nu toe opgedoken zijn over de nieuwe producten.

Naar welke telefoon kijk jij het meeste uit? Ben jij er vanavond bij? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Meer over de Galaxy S23-serie

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk