Samsung Galaxy Tab S8 ontvangt Slimme widget via update

Samsung Galaxy Tab S8 ontvangt Slimme widget via update

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung introduceerde met de komst van de Galaxy S22-serie One UI 4.1 met daarin veel nieuwe functies. Eén van die nieuwe mogelijkheden is nu ook op de high-end Galaxy Tab S8-serie te vinden.

Samsung One UI 4.1

Samsungs One UI 4.1 bevat een aantal leuke nieuwe functies zoals de Samsung RAM Plus-functie en de Slimme widget. Dankzij de Slimme widget kun je ruimte op je beginscherm besparen. Het is namelijk een widget die drie widgets samenvoegt. Je veegt er eenvoudig links of rechts overheen om van widget te wisselen. Die Slimme widget was nog niet op de Samsung Galaxy Tab S8-serie te vinden die ook op One UI 4.1 draait. Gelukkig brengt Samsung daar via een update nu verandering in.

Nieuwe functies in One UI 4.1

Slimme widget op de Tab S8

De Slimme widget is te vinden in een update die tevens met de beveiligingsupdate van maart komt. Na het installeren van deze update vind je de Slimme widget helemaal bovenaan de lijst met widgets, net zoals bij de telefoons in de S22-serie. En ook op de tablets kan men kiezen uit drie formaten: 2×2, 4×1 en 4×2.

  • Slimme widget 2 x 2: Klok en datum <-> Weer en tijd
  • Slimme widget 4 x 1: Datum, weer en tijd <-> Samsung Notes <-> Schermtijd
  • Slimme widget 4 x 2: Agenda <-> Weer, weersvoorspelling en tijd <-> Samsung Reminder

Je kan de Slimme widgets aanpassen naar wens aanpassen met andere widgets. Wil je weten hoe? Volg dan de stappen in dit artikel.

Wat vind jij van de Slimme widget in One UI 4.1? Gebruik je ze op je Galaxytelefoon of -tablet? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Koop hier de Samsung Galaxy Tab S8
Koop hier de Samsung Galaxy Tab S8
Koop hier de Samsung Galaxy Tab S8

Koop hier de Samsung Galaxy Tab S8

Voor elke situatie is er een model van de Samsung Galaxy Tab S8.

Beschikbaar vanaf € 749

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk