Samsung Galaxy Tab S7(+) en Z Flip ontvangen Android 12-update

Samsung Galaxy Tab S7(+) en Z Flip ontvangen Android 12-update

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Ditmaal is het het de beurt aan de Galaxy Z Flip (5G) en Tab S7-reeks om de Android 12-update te krijgen. De nieuwe versie brengt deze apparaten bij naar One UI 4.0. De sofwareschil heeft een geheel nieuwe design, meer privacyfuncties en nieuwe widgets.

Samsung en Android 12

Samsung mooie updatesprookje blijft zich verderzetten. Na de S21-reeks, de vouwbare telefoons, de flagships uit 2020 en de S10-reeks zijn er twee andere toestellen die op Android 12 kunnen rekenen. in Europa wordty de update nu uitgerold voor de Samsung Galaxy Tab S7-reeks en de Galaxy Z Flip, dat weet XDA Developers.

In One UI 4.0 krijgen gebruikers een nieuw design waarbij de kleuren van de interface worden bepaald op basis van de achtergrond die je instelt. Er zijn ook nieuwe privacyfuncties, widgets, cameraverbeteringen en meer. Samsung besprak alle functies van de grote One UI 4.0-update in deze video's en hier zie je onze screenshots van de belangrijkste verbeteringen. Daarbovenop zijn er ook nog de nieuwigheden die Google in Android 12 heeft gestopt. Je vindt daarover meer informatie in onderstaande artikelen.

Zo installeer je de update

De update moet normaal zichtbaar zijn in de meldingen zodra jij hem hebt, maar je kan ook handmatig zoeken. Dat kan via: Instellingen > Software-update > Downloaden en installeren. Samsung rolt de update gefaseerd uit en dat wil zeggen dat het enkele dagen kan duren alvorens ook jij de update kan installeren.

Heb jij de update al ontvangen op jouw Galaxy Z Flip (5G) of Tab S7? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel. Misschien heb je de update alvast binnen op een ander Samsung-apparaat? Breng de redactie ervan op de hoogte via deze weg.

Samsung Galaxy Tab S7(+) en Z Flip ontvangen Android 12-update

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk