Samsung Galaxy Tab S7 Lite gelekt:  betaalbare tablet

Samsung Galaxy Tab S7 Lite gelekt: betaalbare tablet

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung komt binnenkort met de voordelige Tab S7 Lite. Het apparaat is de voordeligere versie van de Galaxy Tab S7, zijn premium tablet. De Lite-versie komt met een LCD-scherm en een lichtere Snapdragon 750G. Dit zijn de renders.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite

Samsung lanceerde vorig jaar zijn twee premium tablets: de Galaxy Tab S7 en de Tab S7 Lite. Wij konden alvast aan de slag met de Plus-versie en je kan hier onze review vinden. Net als vorig jaar heeft Samsung ook nog een goedkopere Lite-versie van die tablet voor ons in petto, en die is nu gelekt bij de geruchtenverspreider Evan Blass.

We zien alvast dat er opnieuw een plaats is voor de S Pen in de behuizing en er is een dubbele camera aan de achterzijde. Opvallend is ook de AKG-branding die wijst naar vier stereo speakers op het apparaat. Verder lijkt de Tab S7 Lite vooral op zijn grotere broers, maar er zijn nog wel verschillen in de specificaties.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite gelekt:  betaalbare tablet

De Lite-versie komt bijvoorbeeld met een 12,4 inch LCD-scherm in plaats van het hoogwaardige AMOLED-scherm van de andere tablets uit de reeks. Er zal ook geen high-end chipset onder de behuizing zitten, maar wel een Snapdragon 750G van Qualcomm. Dat is wel een chipset die 5G ondersteunt. Verwacht wordt dat er ook een model komt dat alleen wifi ondersteunt.

Gerelateerde artikelen

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab S7 Lite zal volgens de geruchten in juni voorgesteld worden, terwijl de Tab S6 Lite vorig jaar al in april op de markt kwam. Het apparaat kost vermoedelijk tussen de 400 en 500 euro. Hij komt in de kleuren: groen, zwart, rozen en zilver. Wat verwacht jij van deze voordeligere tablet van Samsung? Ben jij op zoek naar een tablet in die prijsklasse? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk