'Samsung Galaxy Tab S6 Lite onderweg: midrange-tablet met S Pen'

'Samsung Galaxy Tab S6 Lite onderweg: midrange-tablet met S Pen'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsung lanceerde vorig jaar de Samsung Galaxy Tab S5e als een goedkopere midrange-tablet . Dit jaar merken we dat Samsung eerder het Lite-etiket op zijn laatste toestellen kleeft en de S10 Lite en Note 10 Lite zijn daar het resultaat van.

Die laatste telefoon was kennelijk ook een inspiratiebron voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite waar het bedrijf aan werkt, want net als bij de goedkopere Note-telefoon wil Samsung een voordeligere tablet met S Pen lanceren. De tablet was alvast geregistreerd op de website van Bluetooth SIG, dat is de organisatie die de bluetooth-standaard ontwikkelt. Verder is de Tab S6 Lite ook al te zien geweest op benchmarks van Geekbench.

Samsung Galaxy Tab S6 renders

De Samsung Galaxy Tab S6

Specificaties

Daaruit leren we dat de tablet onder de motorkap een Exynos 9611-chipset heeft samen met 4 GB aan werkgeheugen. Die specificaties klinken ons bekend in de oren, want ze doen sterk denken aan de basis voor de Samsung Galaxy A51. Toch zijn er nog veel onbekende zaken. We weten nog niets over het scherm en de accu van deze tablet en ook over het geluid en de beschikbare accessoires is nog niets bekend.

Volgens Galaxy Club gaan we deze tablet wel in Nederland mogen verwelkomen, want er zou een variant met alleen wifi en een versie met 4G op komst zijn. Samsung komt met een blauwe en een grijze uitvoering, maar we weten nog niet wanneer de tablet komt en wat het prijskaartje zal zijn.

Kijk jij uit naar deze voordeligere Samsung-tablet met S Pen? Ben je überhaupt nog geïnteresseerd in tablets of vervangt je telefoon voor jou alle functionaliteiten van een tablet? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk