Samsung Galaxy Tab S6 Lite beschikbaar: hier kun je de tablet kopen

Samsung Galaxy Tab S6 Lite beschikbaar: hier kun je de tablet kopen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Tab S6 Lite kopen

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite is de voordeligere variant van de Tab S6 en komt onder andere met een S Pen, dubbele luidsprekers en vier maanden gratis YouTube Premium. Volgens Samsung is het de ideale tablet voor werk, studie en ontspanning waarmee je kunt multitasken, Netflixen, muziek beluisteren of notities maken. De Galaxy Tab S6 Lite ligt nu in de winkels voor 379 euro voor de wifi-versie en 439 euro met LTE-ondersteuning. Je kan kiezen uit de kleuren Oxford Gray en Angora Blue.

- MediaMarkt - 379 euro - 439 euro

- Bol.com - 379 euro - 439 euro

- Coolblue - 379 euro - 439 euro

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite heeft een 10,4 inch LCD-paneel met een resolutie van 2000 x 1200 pixels en draait op de eigen Exynos 9611-chipset in combinatie met 4 GB-werkgeheugen en 64 GB-opslaggeheugen. Mocht het opslaggeheugen niet voldoende zijn, dan is deze uit te breiden met maximaal 1 TB via een microSD-kaartje.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite heeft verder dual-speakers met Dolby Audio, een 3,5 mm audio-aansluiting en een 7040 mAh-accu die kan worden opgeladen via de usb-c-poort. De tablet is behoorlijk dun met zijn 7 millimeter en weegt maar 465 gram.

Foto van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Extra's voor de Tab S6 Lite

Samsung heeft voor de Tab S6 Lite ook samengewerkt met Spotify, Netflix en YouTube. Bij aanschaf van de Galaxy Tab S6 Lite krijg je de eerste vier maanden YouTube Premium cadeau. Bovendien is voor Netflix-fans de interface speciaal geoptimaliseerd. En door de integratie met Spotify zoek je met de Galaxy Tab S6 Lite in eenvoudig je favoriete nummers en podcasts op.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk