Samsung Galaxy Tab S6: eerste foto's van high-end tablet opgedoken

Samsung Galaxy Tab S6: eerste foto's van high-end tablet opgedoken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Tab S6

De Samsung Galaxy Tab S6 is de opvolger van de Galaxy Tab S4 geworden omdat Samsung als al een Samsung Galaxy Tab S5e heeft gelanceerd. Dat meldt Sammobile die ook foto's van de nieuwe tablet in handen heeft gekregen. Tech-lekker Evan Blass heeft de tablet ook al bij zijn naam genoemd.

Foto van de vermeende Samsung Galaxy Tab S6

Deze nog aan te kondigen tablet zal zich aan de bovenkant van de markt nestelen met high-end specificaties. Het apparaat wordt volgens geruchten voorzien van een Snapdragon 855-processor, samen met 6 GB werkgeheugen en 128 GB of 256 GB opslag. Het schermformaat is 10,5 inch en zal net als zijn voorganger met een S Pen te bedienen zijn. Deze stylus zal net als zijn voorganger via een magneet op de achterzijde te bevestigen zijn.

Dubbele camera

Diezelfde achterzijde zal ook twee camera's huisvesten. Welke lenzen dat zijn is niet bekend maar Sammobile denkt aan een ToF-sensor voor realtime 3D-tracking. Verder wordt er gesproken over Android Pie, een wifi- en een LTE-variant en een Book Cover Keyboard.

Wanneer deze tablet wordt gelanceerd, is helaas nog niet bekend. Misschien wordt de tablet samen met de Samsung Galaxy Note 10 op 7 augustus aangekondigd maar het kan ook zijn dat Samsung de IFA gebruikt om de nieuwe Tab aan te kondigen.

Wat vinden jullie van deze tablet?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk