Samsung Galaxy Tab S6 in volle glorie te zien op afbeeldingen

Samsung Galaxy Tab S6 in volle glorie te zien op afbeeldingen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Tab S6 renders

De te lanceren high-end tablet van Samsung is, na de eerder opgedoken foto's, nu ook te bewonderen op een aantal gelekte officiële persafbeeldingen via Android Headlines. Op de afbeeldingen zien we wederom de S Pen en de dual camera op de achterzijde.

In augustus van vorig jaar lanceerde Samsung de Galaxy Tab S4 als echte multitasker die overal en altijd productief kan zijn. Toch bleek uit onze review dat deze tablet de verwachtingen niet helemaal waar kon maken. De opvolger, die geen Tab S5 maar Tab S6 zou gaan heten, kan met zijn high-end prestaties de verwachtingen hopelijk wel waarmaken.

Samsung Galaxy Tab S6 renders

Op de afbeeldingen zien we gleuf onder de dubbele camera waarin de S Pen is weggewerkt. Waarschijnlijk is dit een magnetische inkeping om de stylus in vast te klikken. AKG is ook weer van de partij. Deze techniek zal de vermoedelijk 4 stereospeakers optimaliseren. Voor het geluid ben je aangewezen op bluetooth, aangezien de 3.5mm jack ontbreekt. In de doos zou ook nog een verloopstekkertje kunnen zitten, waarmee je de bedrade koptelefoon alsnog aan de tablet kan koppelen.

Samsung Galaxy Tab S6 renders

De voorganger had de vingerafdrukscanner geschrapt en vervangen door gezichtsherkenning samen met irisscanner. Op deze beelden van de Tab S6 is ook geen vingerafdrukscanner te zien. De aanwezigheid van een irisscanner lijkt niet aannemelijk als we naar het aantal sensoren kijken. Dat zou kunnen betekenen dat deze onder het scherm is verwerkt of in de powerknop.

Het apparaat wordt volgens geruchten voorzien van een 10,5 inch-scherm, een Snapdragon 855-processor, samen met 6 GB werkgeheugen en 128 GB of 256 GB opslag. Mogelijk zal de wifi-uitvoering van deze tablet qua prijs op hetzelfde niveau als zijn voorganger liggen, rond de 699 euro. De variant met LTE zal dan 100 tot 150 euro duurder uitvallen.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk