Samsung Galaxy Tab S4: uitrol Android Pie in Nederland van start

Samsung Galaxy Tab S4: uitrol Android Pie in Nederland van start

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Tab S4 Android Pie

Samsung kondigde de Samsung Galaxy Tab S4 in augustus van 2018 aan als ultieme multitasking assistent mede dankzij DeX-ondersteuning en de verbeterde S Pen. Sebastien heeft deze tablet in zijn review stevig aan de tand gevoeld. De Tab S4 kwam op de markt met Android 8.1 Oreo. Het was destijds niet bekend of het in aanmerking zou komen voor Android Pie maar nu staat dan toch Android 9.0 Pie met One UI voor de Tab S4 klaar.

Foto van de Samsung Galaxy Tab S4

De nieuwe interface One UI is samen met Samsungs eerste opvouwbare telefoon op het Samsung Developers Conference in San Francisco aangekondigd. De nieuwe interface vervangt Samsung Experience (voorheen TouchWiz) en is gebaseerd op Android 9.0 Pie. De nieuwe interface is aantrekkelijker en geeft de gebruiker meer duidelijkheid. Alle rechte kaders en iconen hebben allemaal afgeronde hoeken gekregen en Samsung houdt verder alle relevante content aan de onderkant van het scherm, wat perfect is voor bediening met één hand.

Android Pie downloaden

De update wordt aangeboden via een OTA-update met firmwareversie T835XXU2BSD1 en kan dus direct gedownload en geïnstalleerd worden op de Galaxy Tab S4 met modelnummer SM-T835. Dat is de 4G-versie. De beveiligingsupdate van maart wordt tevens meegeleverd.

Heb je de OTA-update nog niet binnen? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'.

Samsung Galaxy Tab S4 kopen

De Samsung Galaxy Tab S4 is leverbaar in het zwart en grijs voor een adviesprijs van 519 euro voor de wifi-versie en 569 euro voor de 4G-variant. Het toestel is bij de meeste grote shops beschikbaar, en je vindt hem bijvoorbeeld bij MediaMarkt en Belsimpel.

Bedankt voor de tip Henk!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk