Samsung Galaxy Tab S4 laat zich zien in afbeeldingen

Samsung Galaxy Tab S4 laat zich zien in afbeeldingen

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Tab 4

Enige jaren geleden was Samsung die met de Samsung Galaxy Tab de eerste Androidtablet op de markt zette. Sindsdien moest elk merk een tablet hebben wat de kwaliteit overigens niet ten goede kwam. Er zijn na deze jaren nog maar een paar spelers overgebleven die deze markt serieus bedienen en Samsung is er daar een van. Meester-lekker Evan Blass heeft weer eens van zich laten horen. Hij deelt nu een aantal foto's van de nieuwe Samsung Galaxy Tab S4 op Twitter.

Samsung Galaxy Tab S4

Er waren al eerder beelden opgedoken van deze tablet, daar viel niet zo heel veel bijzonders aan te zien. De foto hierboven laat het afneembaar toetsenbord en de pen van de tablet zien. Beide attributen zullen optioneel zijn en dus niet standaard bij de levering zitten.

Samsung Galaxy Tab S4

De tablet zal onder andere in de kleur wit op de markt komen waarbij de voorkant wel zwart blijft maar de pen ook de witte kleur krijgt. Verder zien we aan de bovenstaande foto dat er gewoon een enkele camera op de tablet en dat Samsung ook hier de samenwerking gezocht heeft met AKG voor wat betreft het geluid.

Pen Galaxy Tab S4

Wat betreft specificaties vermoedt men dat de Samsung Galaxy S4 gebruik zal maken van de Qualcomm Snapdragon 835-chipset met een werkgeheugen van 4GB en een interne opslag van 64GB. Het scherm zal 10,1 inch groot zijn met een resolutie van 2560 x 1600, de schermverhouding is 16:10. De camera aan de achterzijde is 12 megapixels en aan de voorkant zit een 7 megapixelcamera. De accu is met 7300 mAh lekker groot. Verder zeggen de geruchten dat de tablet ook van Samsung Dex gebruik kan maken. Daarmee verander je je tablet(of je smartphone) in een desktop.

Beschikbaarheid

Nogmaals, de beelden lijken echt maar de specificaties zijn nog nergens bevestigd. Ook weten we nog niet waar of wanneer we deze tablet in de winkels gaan zien. De IFA 2018 eind augustus is een mooie plek en datum om deze tablet aan het publiek te presenteren. Of dat ook zo is zullen we de komende tijd gaan zien.

Bron: GSMArena

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk