'Samsung Galaxy Tab S3 wordt op MWC aangekondigd'

'Samsung Galaxy Tab S3 wordt op MWC aangekondigd'

Mobile World Congress

Samsung gaat dan misschien niet de Samsung Galaxy S8 aankondigen op het MWC volgende maand, een tablet zit er misschien wel aan te komen. Volgens deze geruchten zal de Samsung Galaxy Tab S3 een 9.6 inch groot scherm krijgen met een schermresolutie van 2048x1536 pixels. Er wordt niet gerept over een 8.0 inch-versie. De tablet zou van de benodigde rekenkracht worden voorzien door middel van een Snapdragon 820-chipset, en wellicht een Exynos-alternatief krijgen voor het Europese vasteland. Verder zou er 4GB RAMgeheugen aanwezig zijn evenals een 12 en een 5 megapixelcamera en Android 7.0 Nougat.

Net als de 9.7 inch-variant uit 2015 zou de Galaxy Tab S3 ook een WiFi-only-versie en een versie met 4G krijgen. De Tab S3 zou ook dunner zijn dan zijn voorganger dus dunner dan 5,6 mm. Ook keuringsinstantie FCC heeft het apparaat al voorbij zien komen.

De Samsung Galaxy Tab S2 werd in juli van 2015 aangekondigd en was verkrijgbaar in twee varianten: een 8 inch en 9,7 inch model. Beide hebben een scherm met een beeldverhouding van 4:3 en een schermresolutie van 2048x1536 pixels. De octacore-processor in beide modellen bestaat uit twee quadcore-clusters en er is 3GB werkgeheugen in de apparaten te vinden. De accucapaciteit van het 8 inch model is 4000mAh, terwijl het grotere model een 5870mAh-exemplaar aan boord heeft.

Samsung Galaxy Tab S3 - lancering

Samsung zou in maart de tablet in de Zuid-Koreaanse markt gaan zetten voor $600, dat is omgerekend €500. Helaas weten we niet of en wanneer de tablet Nederland of België zal aandoen.

Bron: Sammobile

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 10

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer