Samsung Galaxy Tab S 10.5 ontvangt Marshmallow-update

Samsung Galaxy Tab S 10.5 ontvangt Marshmallow-update

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Tab S 10.1

De update rolt vanaf nu uit en kan via het apparaat zelf worden gedownload en geïnstalleerd, maar je kunt ook kiezen voor updaten via de Switch-software. Voor de kleinere 8,4 inch Tab S rolt deze ook uit, maar in Nederland nog niet. De firmware-upgrade is rond de 800MB groot en biedt naast Android 6.0.1 Marshmallow allerlei nieuwe features. Zo is TouchWiz voorzien van een nieuw uiterlijk, de accu moet langer meegaan en ook werken sommige functies en apps juist niet meer, wat onder Lollipop wel het geval was.

De Tab S 10.5 is te verkrijgen in varianten met 16GB of 32GB interne opslag en het 10,5 inch scherm heeft een resolutie van 2560x1600 pixels. De chipset is de achterkernige Exynos 5420 met een maximale kloksnelheid van 1,9GHz. Er is 3GB werkgeheugen aanwezig en het paneel is een Super AMOLED-paneel. Foto's maak je met de 8,0 of 2,1 megapixel-camera en de accu heeft een capaciteit van 7900mAh.

Bedankt tipgevers, Henk voor de screenshots!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk