'Samsung Galaxy Tab A8 2021-renders gelekt: dit weten we'

'Samsung Galaxy Tab A8 2021-renders gelekt: dit weten we'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De eerste beelden van de Samsung Galaxy Tab A8 2021 zijn online verschenen. We ontdekken dat de midrange tablet wordt voorzien van vier speakers en een 10,4 inch scherm. Er is ook plaats voor een vingerafdrukscanner.

Samsung Galaxy Tab A8 2021

Samsung heeft in 2021 geen high-end reeks van tablets voorgesteld en daarmee blijft het wachten op een opvolger van de Galaxy Tab S7. Toch hoeven mensen die meer zin in hebben in een betaalbare tablet niet op hun honger te blijven zitten. Samsung gaat binnenkort de goedkopere Galaxy Tab A8 2021 voorstellen.

We krijgen renders te zien die afkomstig zijn van de betrouwbare geruchtenverspreider OnLeaks. Daarop is de tablet langs alle kanten te bekijken en we kunnen al een heleboel dingen afleiden. Het design van de Galaxy Tab A8 2021 is eerder rechthoekig, terwijl de schermranden opvallend breed zijn. Het scherm betreft een 10,4 inch-formaat dat een Full HD-resolutie heeft. De afmetingen bedragen 246,7 x 161,8 x 8,7 mm.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

'Samsung Galaxy Tab A8 2021-renders gelekt: dit weten we'

Naast de volumeknoppen is een vingerafdrukscanner te zien en er is ook ruimte voor een 3,5 mm audiojack. Opvallend is verder dat Samsung bij zijn midrange tablet focust op de geluidskwaliteit. Er is namelijk een opstelling van vier speakers voorzien die naar verwachting Dolby Atmos-geluid gaan ondersteunen. Op de achterzijde zit één cameralens.

Lancering in komende weken?

De Galaxy Tab A8 zal in een model met enkel wifi en een LTE-model verschijnen. Over de overige specificaties is helaas nog niets bekend. We weten ook niet hoeveel de tablet zal kosten en wanneer hij op de markt verschijnt. Verwacht wordt dat Samsung hem wel in de komende weken zal onthullen. Wat denk jij van deze tablet? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel

Meer nieuws over tablets

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk