Galaxy S III Neo+: dual-SIM-variant voor China

Galaxy S III Neo+: dual-SIM-variant voor China

Tom Enthoven

door Tom Enthoven

Laatst geüpdatet

Gouwe ouwe

'Es drie?', hoor ik je vragen. Jazeker, Samsung heeft de oude Galaxy S III maar weer eens tegen wil en dank de Chinese bühne op gestuurd. In de vorm van de Galaxy SIII Neo+ gaat dit toestel door het leven als een doodgewone S III, maar dan met dual-sim. Niet erg schokkend dus en wie per se een dual-sim-toestel wil hebben, kan inmiddels toch wel beter krijgen dan de ouwe trouwe Galaxy S III.

Chaos

Toegegeven, modderschuit is wat overdreven maar een vlaggenschip is dit toestel allang niet meer. De S III dateert alweer uit 2012 en is aan alle kanten al ingehaald door snellere, betere en mooiere toestellen. De vraag is dan ook waarom Samsung deze vreemde release doet. Het overzicht is al lang en breed kwijt met al die Samsung-toestellen die ook nog eens bijna identieke namen dragen. Deze Neo+ voegt nog wat extra verwarring toe.

China only?

Het lijkt ons sterk dat deze achter-achter-achterneef van de Galaxy S III ook buiten China uitgebracht zal worden, aangezien er toch haast geen markt voor kan zijn. Er zijn natuurlijk betere alternatieven te vinden voor mensen die een dual-sim-toestel zoeken. Samsung bracht zelf onder andere al de Galaxy S4 uit in een dual-sim variant.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk