Samsung Galaxy S9 Polaris Blue is mogelijk een nieuwe gradiënt kleur

Samsung Galaxy S9 Polaris Blue is mogelijk een nieuwe gradiënt kleur

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Gradiënt is in

Samsung kondigde onlangs in China de Ice Blue-variant van de Samsung Galaxy S9 aan. Het ging om een gradiënt-uitvoering. Bij zo'n uitvoering is de achterkant van een smartphone in meerdere kleuren uitgerust die op een vloeiende manier in elkaar overlopen. Als je de smartphone ook kantelt en zo het licht anders laat invallen, zal de gehele kleur ook veranderen.

Nieuwe uitvoeringen van een bestaande smartphone stimuleren de verkoop. Vandaar dat smartphonefabrikanten regelmatig een nieuwe kleur aan hun assortiment toevoegen. Een gradiënt kleur vult dit mooi aan aangezien veel gebruikers er positief over zijn. Dat blijkt ook wel uit de uitslag van onze AW Poll over dit onderwerp. Zo'n 42% van de stemmers kan deze nieuwste kleurentrend met gradiënt kleuren wel waarderen. Daarentegen maakt 30% van de stemmen het niet uit welke kleur hun smartphone is, aangezien ze toch een hoesje om hun smartphone dragen.

Samsung Galaxy S9 Ice Blue

Samsung Galaxy S9 Ice Blue

Samsung Galaxy S9 Polaris Blue

De bekende Chinese 'techlekster' Ice universe heeft nu twee foto's van een mogelijke nieuwe gradiënt uitvoering van de Samsung Galaxy S9 in handen gekregen. Deze uitvoering lijkt op de Ice Blue-variant van de Samsung Galaxy S9 die Samsung medio november officieel aankondigde. Alleen is in de foto hieronder te zien dat de kleur blauw een stuk donkerder is dan de Ice Blue-variant zodat deze uitvoering er meer uitspringt. Dit doet vermoeden dat het hier toch om een andere uitvoering gaat dan de Ice Blue-versie.

Samsung Galaxy S9 Polaris Blue

Samsung Galaxy S9 Polaris Blue

Momenteel is de Samsung Galaxy S9 in de kleuren Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple. De gradiënt Ice Blue is vooralsnog alleen in China en Duitsland beschikbaar. We hebben Samsung Nederland gevraagd of dit de Ice Blue- en Polaris Blue-varianten ook naar de Benelux komen. Samsung gaf aan dat dat vooralsnog niet het geval is. Wat vinden jullie van deze Polaris Blue-uitvoering?

De Samsung Galaxy S9 heb je al voor 564 euro in handen, de Galaxy S9+ heeft een vanafprijs van 695 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk