Samsung Galaxy S9: uitrol One UI 2.5-update van start

Samsung Galaxy S9: uitrol One UI 2.5-update van start

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung One UI 2.5

De One UI 2.5-sofware van Samsung zagen we voor het eest op de Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra. Deze software van Samsung is gebaseerd op Android 10 en bevat een aantal nieuwe functies. Voorbeelden zijn de draadloze versie van de DeX-software, de verbeterde Pro-videomodus, de mogelijkheid om de duur van 'Enkele opname' te wijzigen en meer.

Nieuwe One UI 2.5-functies op de Galaxy Note 20 Ultra

Zoals gewoonlijk worden andere Galaxy-telefoons ook van de nieuwe software voorzien. Onderstaande Galaxy-telefoons hebben de update met de nieuwe software al ontvangen:

- Galaxy Z Flip

- Samsung Galaxy A71

- Samsung Galaxy S20

- Samsung Galaxy S20 Plus

- Samsung Galaxy S20 Ultra

- Samsung Galaxy S10e

- Samsung Galaxy S10

- Samsung Galaxy S10 Plus

- Samsung Galaxy Note 9

- Samsung Galaxy Note 10

- Samsung Galaxy Note 10 Plus

One UI 2.5 voor de Samsung Galaxy S9

De volgende telefoons die de One UI 2.5-update binnenkrijgen, zijn de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9 Plus. SamMobile meldt dat de update de firmwareversie op G96xFXXUCFTJ2 zet en nu in Duitsland beschikbaar is. De geschiedenis leert ons dat Nederland en België niet lang daarna zullen volgen. Je kan in de komende dagen alvast via Instellingen > Software-update > Downloaden en installeren controleren of de update voor je klaar staat.

Krijg je de One UI 2.5-update op je Galaxy S9 binnen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel. Laat het ons dan weten via dit e-mailadres (graag inclusief screenshot).

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk