Samsung Galaxy S9 en S9 Plus ontvangen One UI 2.1-update in Nederland

Samsung Galaxy S9 en S9 Plus ontvangen One UI 2.1-update in Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Update 25 juni: Samsung rolt vanaf vandaag de One UI 2.1-update voor de Samsung Galaxy S9 en de S9 Plus ook in Nederland en België uit. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

One UI 2.1

One UI 2.1 is de laatste versie van zijn eigen softwareschil voor Android en het was de nieuwe S20-reeks die de aftrap mocht geven voor deze softwareversie. De Samsung Galaxy S9 en de S9 Plus zijn nu de volgende telefoons in de rij die de update zullen ontvangen. Deze vlaggenschepen ontvangen namelijk de update nu ook in ons land. De update komt ook met de laatste beveiligingsupdate van juni.

One UI 2.1 komt met een reeks nieuwigheden voor de S9-reeks. Zo krijgen de toestellen de QuickShare- en MusicShare-features en nieuwe verbeteringen voor de Galerij-app. De Clean View en Quick Crop-functies laten je foto's bewerken en gemakkelijker bijsnijden. De telefoons krijgen verder een nieuwe gestures voor het Samsung-toetsenbord.

Samsung Galaxy S9

Daarnaast krijg je ook nieuwigheden op cameragebied. De S9-reeks krijgt 'Enkele opname' waarmee je met een druk op de knop meerdere beelden en video's maakt en ook enkele foto's met filters te zien krijgt. Vervolgens kies je welke beelden je wil houden. Nieuw is ook de Pro-modus voor video en de AR Zone-app die alle augmented reality-functies bundelt op je telefoon.

Updateplanning

Samsung maakte eerder al bekend dat de oudere S9-reeks en de Samsung Galaxy Note 9 de update naar One UI 2.1 zouden krijgen in juni. De Note 9 ontving de update eerder deze maand en nu is de Galaxy S9 in de Benelux dus ook aan de beurt. We horen graag in de reacties onder dit artikel of jij de update ook al binnen hebt.

> Wanneer krijgt mijn Samsung de One UI 2.1-update?

Samsung bracht One UI 2.1 uit op deze toestellen:

- Samsung Galaxy S20 (Plus), Samsung Galaxy S20 Ultra

- Samsung Galaxy Z Flip

- Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 (Plus)

- Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

- Samsung Galaxy S10 Lite

- Samsung Galaxy A51

- Samsung Galaxy Note 9

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk