Samsung lanceert nieuwe gradient kleur voor de Galaxy S9

Samsung lanceert nieuwe gradient kleur voor de Galaxy S9

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S9 Ice Blue 

Huawei was een van de eersten die met een gradient uitvoering van hun toestellen. Later volgden OPPO, Honor en OnePlus. Een gradient-uitvoering verandert van kleur als je het toestel op verschillende manieren vasthoudt en is een echte eye-catcher. Samsung lijkt gradient nu ook te omarmen. We zagen deze variant namelijk al bij de Galaxy A9, hij komt vermoedelijk ook naar de nog aan te kondigen Galaxy S10 en nu is er een Ice Blue-gradient voor de Galaxy S9 in China gelanceerd.

Om de verkopen wat te stimuleren trekken fabrikanten vaker een nieuwe kleur of variant uit de kast. Samsung doet dit ook elk jaar met zijn vlaggenschepen. De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ kwamen destijds voor 849 euro en 949 euro op de markt in de kleuren Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple. Nu wordt hier dus Ice Blue aan toegevoegd. De Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ zijn in de gradient-kleur in China beschikbaar voor respectievelijk 5,499 en 6,499 Chinese yuan (omgerekend 701 en 829 euro).

Samsung Galaxy S9 Ice Blue

Beschikbaarheid in Nederland

Het is helaas niet bekend of we deze kleur ook in Nederland zullen tegenkomen. Je zult het voor nu dus moeten doen met de kleuren Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple. De Samsung Galaxy S9 koop je momenteel al vanaf 570 euro en voor 695 euro ben je eigenaar van de Galaxy S9+.

Wat vind jij van de Ice Blue-gradient?

Samsung Galaxy S9 Ice Blue

Via: Sammobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk