Samsung Galaxy S9: uitrol Android 10 in Nederland van start

Samsung Galaxy S9: uitrol Android 10 in Nederland van start

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

*Update 29-01 om 12.24 uur: Meerdere Androidworld-lezers hebben laten weten dat de update nu ook op hun Samsung Galaxy S9(+) binnenkomt.

Samsung en Android 10

Samsung heeft via diverse bètaprogramma's zijn One UI 2.0-software op basis van Android 10 kunnen testen en voorziet zijn telefoons nu van de nieuwste Androidversie. Inmiddels ligt de fabrikant volgens zijn eigen updateschema op tijd want de Samsung Galaxy S10, de Galaxy S10 Plus, de Galaxy S10e, de Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Plus zijn reeds voorzien.

Deze maand staan alleen nog de Samsung Galaxy S9, de Samsung Galaxy S9 Plus en de Samsung Galaxy Note 9 op de planning om Android 10 te ontvangen en de Galaxy S9-serie krijgt nu voorrang. Duitse en Amerikaanse eigenaren van deze telefoons krijgen de update nu namelijk binnen. Zoals gebruikelijk zal het dan nog een aantal dagen duren voordat de update Nederland en België zal aandoen. Nog eventjes geduld is dus ons advies!

Samsung Galaxy S9 Android 10

Android 10 downloaden

Wil je controleren of de OTA-update op jouw Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus klaarstaat? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'. Krijg je de update in de komende op je telefoon binnen? Stuur ons dan je screenshots via dit e-mailadres.

Alles over One UI 2.0 voor de Galaxy S9

Wil je meer weten over de nieuwe software van Samsung? In dit artikel vind je alle verbeteringen van One UI 2.0 op een rij en in dit artikel gaan we dieper in op de belangrijkste zaken die Samsung met One UI 2.0 voor zijn klanten in petto heeft.

Samsung Galaxy S9

Bedankt, Henk, Joep, Harry, René en Jeroen!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk