Zo ziet de Samsung Galaxy S8+ in Rose Pink eruit

Zo ziet de Samsung Galaxy S8+ in Rose Pink eruit

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Rose Pink

Samsung heeft een roze variant van de Samsung Galaxy S8+ in Taiwan gelanceerd, die daar tijdelijk te koop is. In Nederland en België is de Galaxy S8+ in de kleuren zwart, zilver en grijs beschikbaar.

Het is niet de eerste keer dat Samsung een speciale kleur toevoegt aan hun portfolio. In april van 2016 presenteerde de Zuid-Koreaanse fabrikant de kleur Pink Gold voor Samsung Galaxy S7-toestellen voor selecte markten. Deze roze Samsung Galaxy S7 en S7 Edge kwam in juni 2016 ook naar Nederland. De Samsung Galaxy S7 Edge is sinds eind vorig jaar ook in koraalblauw verkrijgbaar.

Het toevoegen van bestaand toestel in een nieuwe kleur kan natuurlijk de verkopen een steuntje in de rug geven. Daarnaast duurt het waarschijnlijk nog ruim twee maanden voordat de Galaxy Note 8 wordt gepresenteerd, dus een huidig vlaggenschip opnieuw presenteren in een andere kleur kan geen kwaad.

Het is overigens alleen de kleur die wijzigt, de specificaties blijven gelijk. De Rose Pink-variant moet je dan ook echt aanspreken. Qua specificaties hebben we het dan over een Exynos-chipset in combinatie met 4GB werkgeheugen en 64GB intern geheugen. Daarnaast vinden we een bijna randloos 6,2 inch-AMOLEDscherm, een dual pixel 12- en 8-megapixel-camera en een 3500mAh-accu.

Het is niet bekend of deze roze variant van de Galaxy S8+ ook het Europese vasteland aan zal doen. Stiekem hopen we het wel. Eerder vandaag zagen we ook een speciale dual-sim versie van de S8+, die wel naar Nederland komt.

Via: Sammobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk