Samsung Galaxy S8 opnieuw gelekt, deze keer op foto

Samsung Galaxy S8 opnieuw gelekt, deze keer op foto

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S8 foto

Waar Samsung er normaal gesproken voor koos om de S-serie tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aan te kondigen, was dat in 2017 niet het geval. We weten inmiddels dat de S8 op 29 maart aangekondigd wordt en tot die tijd gaan we nog veel details zien.

Nadat er eerder al een persrender lekte van de Samsung Galaxy S8, zien we nu een 'foto', waarom we het toestel uitgebreid zien. Hierop wordt onder andere voorzijde van het toestel getoond, waarop de schermranden goed zichtbaar zijn.

Dit komt redelijk overeen met de door Samsung geplaatste teaser zoals te zien in onderstaande video. Hierin zien we ook weinig schermranden en afgeronde randen aan de bovenzijde.

Op de foto's zien we de kleinere versie van de twee, de Samsung Galaxy S8 die zou beschikken over een 5,8 inch-scherm. De grotere versie, de Samsung Galaxy S8+ zou voorzien zijn van een 6.2 inch-scherm. Verder denken we te weten dat het toestel voor de Nederlandse en Belgische markt op de nieuwe Exynos-chipset draait en voorzien is van een dubbele 12 megapixel-camera aan de achterzijde. Deze is helaas niet te zien op de gelekte foto's.

Op de voorkant zien we geen homebutton en vingerafdrukscanner, dat wil dus zeggen dat deze aan de achterzijde gepositioneerd moet zijn. Dit is een opvallende wijziging voor de S8-serie, dit terwijl andere fabrikant deze juist naar de voorkant verplaatst hebben. Dit geldt bij bijvoorbeeld voor de Huawei P10.

Of deze foto's en alle details ook op waarheid berusten blijkt natuurlijk de vraag. Dat weten we pas bij de lancering die op 29 maart zal plaatsvinden. Dan zal Samsung alle details bekend maken van de veelbesproken nieuwe vlaggenschepen van dit jaar.

Via: BGR

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk