Samsung Galaxy S8 livestream: hier volg je Unpacked 2017

Samsung Galaxy S8 livestream: hier volg je Unpacked 2017

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S8 livestream

Tijdens Unpacked 2017 zullen we de Samsung Galaxy S8 en S8+ eindelijk volledig gaan zien. Na maanden van geruchten en speculaties weten we dan eindelijk hoe het toestel er echt uit zal gaan zien. Daarnaast zullen alle specs van de Samsung Galaxy S8 en S8+ voorbij komen.

Inmiddels denken we al veel te weten over deze nieuwe toptoestellen van 2017. Zo zullen beide toestellen verschillen qua schermgrootte. De reguliere S8 beschikt over een 5,8 inch QHD+-scherm en de S8+ moet het met een 6,2 inch-variant doen. Dit lijkt groot, maar door de bijzondere dunne schermranden, zou het toestel wel nog goed te bedienen moeten zijn.

Los van alle details over de Galaxy S8 en S8+ zullen in de livestream ook de prijzen en beschikbaarheid onthuld worden. Wij ontvingen exclusieve informatie dat het toestel na de lancering te koop zal zijn in Nederland en België, onder andere bij de officiële Samsung-shop. De adviesprijs zou voor de S8, 799 euro zijn en de S8+ gaat voor 899 euro over de toonbank.

Lees ook: Tele2 verzorgt livestream Samsung Galaxy S8 [+winactie] #adv

Onderstaande livestream start om 17.00 uur waarna de officiële presentatie van de lancering van de Samsung Galaxy S8 en S8+ zal starten.

Naast het bekijken van bovenstaande livestream, heeft Samsung ook de mogelijkheid om het evenement te streamen via de Unpacked 2017-app. De app downloaden kan via de button onderaan dit artikel.

Nog meer details

De Samsung Galaxy S8 zal in Nederland en België aangedreven worden door de nieuwe Exynos-chipset in combinatie met 4GB RAMgeheugen. Aan de achterzijde zien een dual-pixel 12 megapixel-camera, die moeten zorgen voor nog betere beelden. Hiermee probeert Samsung de S7 van vorig jaar te overtreffen, die gezien werd als één van de beste Android-smartphones van dat moment.

Het geheel zal draaien op Android 7.0 Nougat en voorzien zijn van een aantal extra software-aanpassingen. Zo zien we onder andere Bixby, de nieuwe slimme assistent van Samsung die recent officieel aangekondigd werd.

Het scherm van de Galaxy S8 en S8+ is opvallend en heeft dan ook een andere beeldverhouding dan je zou verwachten. Dit heeft als reden dat hierdoor de schermranden, de zogenaamde bezels, smaller gemaakt kunnen worden dan ooit tevoren. Als we naar de afbeeldingen van de S8 kijken, zien we dan ook bijzonder kleine randen aan de zijkant, maar ook aan de boven- en onderkant. Hierdoor moest ook de home-button wijken. De vingerafdrukscanner die hierin verwerkt is, zit nu aan de achterzijde van het toestel.

Galaxy S8 kopen

De Samsung Galaxy S8 is officieel aangekondigd en voor € 799 te pre-orderen bij de officiële Samsung-shop, Mobiel, Coolblue, Bol.com, Belsimpel en Media Markt. Met abonnement is het toestel ook verkrijgbaar bij Vodafone (€ 49 p/m), T-Mobile (€ 49,50 p/m), KPN (€ 56 p/m en eenmalig € 24) en Tele2 (€ 44 p/m).

[tds=5209]

De Samsung Galaxy S8+ is voor € 899 te pre-orderen bij de officiële Samsung-shop, Mobiel, Coolblue, Bol.com, Belsimpel en Media Markt. Met abonnement is het toestel verkrijgbaar bij Vodafone (€ 53 p/m), T-Mobile (€ 49,50 p/m en eenmalig € 100), KPN (€ 59 p/m en eenmalig € 48) en Tele2 (€ 47 p/m).

[tds=5417]

UNPACKED 2018

UNPACKED 2018

Samsung weet dat er met spanning wordt uitgekeken naar hun nieuwe vlaggenschip. De fans worden de komende maand geholpen met aftellen naar de lancering van de Samsun ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk